Jungel girl

Jungel girl, jungel girl, jungel all the way!

Inte så juligt kanske men jag tyckte det var dags att publicera ett av de sista inläggen om min reda till Amsterdam här på bloggen.

Det var dag tre på vår resa och den här dagen var det dags att besöka Artis djurpark som låg en kort spårvagnsresa från där vi bodde.

Saga hade vart här flera gånger. Men för oss var det första gången. Hon visade vägen genom de olika landskapen som var uppbyggda där inne. Från savannen till den djupaste djungeln. Vi gick och spanade efter alla djuren. Och till våran förtjusning var de både aktiva och lika nyfikna på oss.

Jag hade min kamera med mig som jag höll i ett hårt grepp. Dock hade jag vart lite osäker på ifall det hade vart värt att ta med den eftersom de flesta djur brukar gömma sig ganska långt bort från alla människor som är där för att titta på dem. Men nu i efterhand är jag glad att den fick följa med. Vi fick en chans att komma riktigt nära djuren och det blev en hel del närbilder.

Vi var som barn på julafton när vi fick interagera med de olika djuren. Min favorit var den lilla apan som ni kan se på bild högst upp. Den kom så nära att jag började fundera på ifall den faktiskt skulle klättra upp på kameran. Min bror stod och lekte med en papegoja ett bra tag. Där han fick den att följa efter en liten pinne han höll i. Zake blev snappat vän med en säl som han fick att göra volter efter hans finger när han drog det mot glasrutan. Ja, vi var väldigt exalterade.

Hela parken var otroligt vackert uppbyggd med toppar och dalar, vackra träd och statyer. Dessutom hittade vi ett gömt litet vattenfall som jag föll pladask för. Vi var helt enkelt tvugna att stanna och ta några bilder här innan vi avslutade vår vistelse på Artis.


Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Wifeey,
Så mysigt de ser ut som ni har haft 😊
Vargen är otroligt vacker, riktigt fin
Otroligt fina bilder du har tagit på alla djuren 😃
wifeey.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det har verkligen vart riktigt mysigt! Amterdam är verkligen så fint! 😃 Tack så mycket! Vad rolit att du gillade dom 😃
nouw.com/petraelisabeth