Home is where love is

Home is where love resides, memories are created, friends and family belong and laughter never ends.

Vi åt middag hemma i Vaxholm i helgen. Jag skrev ​förra inlägget i bilen på vägen dit, precis innan vi hämtade upp Saga vid tåget.
Vi hade blivit medbjuden dit för att äta middag och omgås, nu när alla var hemma. Jag såg så mycket fram emot det!
Det första vi gjorde när vi kom fram var att umgås och fika medan vi gjorde i ordning maten i köket. Det bjöds på tacos.
Jag tycker det är otroligt mysigt i Vaxholm. Det finns alltid tända ljus som skapar mysstämning och alla hjälper till med varsin sak som ska göras. Någon hackar grönsaker, någon dukar och någon står vid maten. Det är som att vara hemma, som att vi är en enorm familj! Vi umgicks och pratade medan vi gjorde i ordning maten tillsamman.
Denna gång var vi Sagas familj och min familj, fyra vuxna och fyra barn. Vi som har vuxit upp tillsammans. Jag kan knappt minnas förra gången de bara var vi och att vi var där alla samtidigt. Det känns som att det var väldigt länge sedan. Dessutom fylldes luften av en känsla av déjà vu, det var precis som när vi var små.
Vi åt middag, tacos efter tacos och sedan blev det kladdkaka med grädde och bär till efterrätt. Helt plötsligt var klockan 02 på natten och vi insåg att det var dags att börja röra sig hemåt.
Vilket mysig kväll det blev, precis som alla gånger vi är där! Jag satt i bilen, lutandes mot fönstret och såg gatlyktornas ljus susa fram som glittrande sträck mot den mörka natten. Jag ser fram emot när jag är tillbaka i Stockholm igen och kan följa med alla andra gånger vi åker dit! Det är ren och skär lycka. 

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer