En dag med sommarkänsla

Jag vaknade hemma hos Saga efter en underbar kväll med film och spel. Vi hade grillat halloumiburgare till middag och sedan suttit och pratat hela kvällen. Med matkoma och efter en massa skratt hade jag slocknat i deras soffa när klockan började röra sig efter midnatt. Som tur var var planen att jag skulle sova där och jag kröp ner under täcket i deras stora soffa.

Jag vaknade av att Saga hade gjort i ordning en underbar frukost. Kaffe och juice, mackor och yoghurt med bär på toppen stod på menyn och jag klev upp ur soffan för att hjälpa till med förberedelserna. Vi la allt på en bricka som vi bar ut på deras veranda. Där dukade vi upp till frukost och gjorde ordning en sittplats med filtar och kuddar så att vi kunde sitta och luta oss mot fasaden i den varma morgonsolen.

Det var helt vindstilla där vi satt och solen skickade sina varma strålar mot verandan. Frukosten var extra god idag men det kan ju bero på det härliga sällskapet och den vackra morgonen. Vi satt på verandan ett bra tag innan vi var tvungen att börja dagen.

Det är helg och planerna för den här helgen är att läsa vetenskapliga artiklar till min c-uppsats.Jag har redan gått igenom ca 280 artiklar och valt ut 50 stycken som jag ska läsa mer ingående. Och det är det jag har framför mig nu. Målet är att välja ut 15 stycken som jag ska basera mitt resultat på i uppsatsen. Men det innebär också att jag har väldigt mycket arbete framför mig.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad härligt att sova över hos en vän efter en kväll med mys . Lycka till med pluggandet 😊👍
nouw.com/2barnsmammaochfru
maria,
misslindhe
misslindhe,
Åh idag har vi har haft skit väder... Regn och kallt!
Men vilken lyx att kunna äta frukost ute, jag hoppas vi hittar en lägenhet snart med balkong så vi kan äta ute och njuta av solens strålar :/
nouw.com/misslindhe
Diana Saelöen,
vilken härlig helg.....kan behövas innan man börjar läsa en massa vetenskapliga artiklar somkan vara ganska krävande och tom långtråkiga av och till
nouw.com/fibrolivet
Elina,
Så härligt det låter och ser ut! Lycka till med uppsatsen 😊
detkaosvikallarvardag.com
Madde,
Vilket härligt dygn du hade. Den frukosten säger jag bara.Trevligt sällskap gör ju inte saken sämre
www.nouw.com/homeandharmony
Natascha ,
Woow, vilken start på dagen😍 själv vaknade jag till regn och nästinti tomt kylskåp😅
natascha.bloggplatsen.se
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Men ååh så mysigt du verkar ha haft och vilken frukost 😍😍
nouw.com/juliaelisabeth
Marie,
Oh så härligt och gott det där såg ut, så somrigt
sweetwordsbymirre.com
Liv,
Men åh så mysigt och härligt det där såg ut och lät! 😊
ambivertaliv.blogg.se