Att återvända hem

Den här helgen var en helg jag hade sett fram emot väldigt mycket. Du förstår, min närmaste vän Saga, flyttade till Amsterdam i slutet av Augusti för att plugga och jag har inte träffat henne sedan dess. Den här helgen satte hon sig på planet för att återvända hem.

Jag åkte till henne redan i fredags efter jobbet för en mysig kväll fylld med spel och snack. Jag och Joel hoppade in i bilen och var där några minuter senare. Där väntade Saga och Zake på oss tillsammans med Sagas vän Ida som vi har känt i ett par år nu.

Det blev en extremt rolig kväll med så mycket skratt att jag hade ont i magen långt efter att jag hade kommit hem igen.

På eftermiddagen dagen efter hämtade Saga och Zake upp mig hemma hos mig. Sedan bar det av mot Vaxholm. Saga skulle hem till sin familj för att umgås lite innan hon åkte tillbaka till Amsterdam. Jag följde med för att få spendera lite extra tid med henne innan hon reste igen. Nu fick jag även träffa Sussie och Kenneth och Tuva igen vilket var extremt roligt. De är ju min familj också.

Vi firade att Saga var hemma med bubbel medan vi väntade på att maten skulle bli klar. Sedan satte vi oss vid bordet för att avnjuta en gudomlig middag.

Vi pratade om allt som hade hänt sedan sist vi sågs. Det var en hel del!

Vi avslutade middagen och fortsatte ut i vardagsrummet för att spela spel och lyssna musik resten av kvällen.

Precis som alla gånger man har roligt går tiden så fort. Och innan vi visste ordet av var klockan långt efter midnatt. Det var dags att sova då vi alla skulle upp tidigt för att påbörja vår resa hem. Saga mot Amsterdam och jag och Zake mot andra sidan staden.

Det blev ett långt avsked dagen efter med mängder av kramar. Det var svårt att säga hej då eftersom det skulle dröja ändra till i slutet av december innan vi sågs igen. Men vi hade haft en fantastiskt helg tillsammans som jag skulle leva på länge.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer