Årets sista sommardag

31 augusti. Vad hände med sommaren?
Hur kan jag sitta ute i det varma solskenet och inse att det faktiskt var sommarens sista dag igår? Oavsett om det tekniskt sett inte är sommar längre så känns det som att vi ändå har ett par varma dagar kvar.
För att hedra sommaren bestämde jag mig för att ge mig in till staden. Det var ett evenemang som skulle äga rum denna helg. Stockholm beer fest 2019. Och jag övertalade mina föräldrar att följa med mig dit för att äta lunch, innan jag mötta upp mina vänner på evenemanget senare på kvällen.
Vi gick till en café-liknande restaurang i Kungsträdgården och slog oss ner vid ett av borden. Vi fick varsina menyer som vi genast satte oss in i för att välja dagens måltid. Jag var vrålhungrig! Inte långt senare hade vi valt, beställt och börjat mumsa i oss vår fina lunch!
Jag satt och lunchade med mina föräldrar ett långt tag innan det blev dags för mina föräldrar att fortsätta kvällen till vitabergsparken för att lyssna på en konsert. Jag å andra sidan gick gatan upp och in på Stockholm beer fest för att fortsätta kvällen med några underbara människor från posten.
Det blev en fantastisk kväll med prat och skratt. Kvällen flög förbi och precis som alltid, hade jag en underbar kväll med dessa människor. Det blev ett perfekt avslut på en lång sommar. Nu är jag redo att ta fram koftorna, tända ljusen och inviga hösten!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Maria ,
Hej , det var länge sen . Saknar dig här .... va mysigt !! Jag är oxo redo för höst men vill ha mer soliga dagar men det gör inget om dom är krispiga
www.iahoglund.blogg.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Hej! Ja det var ett tag sen. Men ska försöka hålla igång det här Nu. Det är ju så roligt! ☺️
Aa man Får inte nog av värmen och solskenet! Hoppas det håller i sig så länge som möjligt 😁
nouw.com/petraelisabeth