365 dagar: 97

Jag har haft lite dåligt samvete. Jag har vart lite kryptisk med mina senaste inlägg om vad jag egentligen skulle göra igår men självklart fanns det en bra anledning till det. Du förstår, för ett tag sedan tillbaka fick jag en inbjudan till en överraskningsfest för Sussi (Sagas mamma) som hade sin födelsedag igår. Jag har sett väldigt mycket fram emot den här tillställningen sedan jag fick inbjudan, men det har vart svårt att hålla den hemlig här på bloggen.

Igår packade vi in hela min familj i bilen för att röra sig mot Vaxholm och hem till Sussie och Kenneth. Kenneth (Sagas pappa) hade bjudit ut Sussi på lunch, de skulle inte vara hemma när alla anlände. Sedan förberedde vi överraskningen medan vi väntade på att de skulle återvända hem.

Vi samlades ute på altanen med varsina ballonger i händerna. Tanken var att vi skulle stå och vifta med dem och sjunga för henne när de kom gåendes längs gatan.

Tillslut dök de upp runt krönet och vi viftade och sjöng medan de närmade sig huset. Sussie blev verkligen överraskad när hon såg oss stå där. Vi samlade oss runt henne och det blev kramkalas och blomutdelning medan vi hälsade på varandra. Sedan fortsatte vi in i huset för att hugga in på det fantastiska fikat som stod uppdukat på köksbordet.

Vi satt tillsammans i vardagsrummet, pratade och mumsade på de goda bakelserna. Det blev presentöppning och några fler anlände till kalaset.

Dagen övergick till kväll och middagen blev serverad. Vi hade picknick i vardagsrummet med tallrikarna i knät och glasen på den bästa plana yta man kunde hitta. Vi var alldeles för många för att få plats i köket, runt köksbordet. Dessutom ville vi sitta tillsammans, det här var den bästa lösningen. Otroligt mysigt och det passade mig perfekt!

När det var dags att röra sig hemåt, hoppade jag, Zake, Saga och Joel in i bilen för att åka hem till Saga. Där skulle vi möta upp Amanda och vi skulle fortsätta natten med att spela spel och sedan sova över där.

Det blev en riktigt mysig dag, kväll och natt. Vi somnade sent, helt deckade på varsin sovplats i vardagsrummet. Men vi hade haft roligt, oj så roligt!

Morgondagen väntade. Vi hade en hel dag till framför oss där vi skulle umgås och fortsätta vår helg tillsammans. Men mer om det imorgon!

Hopps att ni har haft en bra helg!

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer