365 dagar: 94

God kväll på er!

Jag har precis gjort i ordning mig för natten och ska snart krypa ner i sängen med min bok men först tänkte jag kika in här och berätta om min dag.

Som nog ingen har missat, är det torsdag idag. Jag har genomfört en arbetsdag, precis som många andra och sedan tagit mig hem igen.

Jag hade tänkt att träna men tiden tickade iväg och tillslut bestämde jag mig för att det skulle bli en lugn slapparkväll hemma istället. Jag har umgåtts med min familj, sett serier och kollat efter lite kläder på mobilen inför våren och sommaren. Jag har hittat lite saker jag är intresserad av, men det får nog vänta ett tag!

En av de sista sakerna jag gör på kvällarna är att gå igenom min ”Bullet journal”. Saga sålde in mig på det här i början av året och nu kan jag inte få nog. En bullet journal går ut på att planera och strukturera upp sitt liv. Det är en blandning av almanacka, dagbok och planeringarverktyg i en och samma bok. Jag har en liten anteckningsbok med helt blanka sidor där jag själv har skapat mig allt jag behöver. Det är allt från små listor, en almanacka och ”kom-ihåg” saker till en dagbok full av hemligheter. Till exempel har jag gjort ett uppslag om Sagas och min resa till Budapest där det står saker vi ska göra, mat vi ska äta och suvenirer som vi ska köpa. Sen så målar man små bilder och dekorerar uppslaget med allt som passar. Eftersom jag tycker om att teckna är detta en riktigt rolig sak. Jag får göra allt själv från grunden.

Ikväll fyllde jag i lite planer inför helgen (kommer dela med mig om det imorgon), jag fyllde i vad det hade vart för väder, om det hade vart en bra eller dålig dag samt såg över de kommande födelsedagarna den här månaden. Det här är något jag gör varje kväll och det blir en lugn och sammanfattande stund innan sovdags. Jag kan verkligen rekommendera det! Obs, det är beroendeframkallande!

Okej nu ska jag stänga ner och läsa några kapitel i min bok. Hoppas att ni har haft en bra kväll!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer