365 dagar: 90

Woow, nu börjar vi komma upp i höga tal här på bloggen. Idag blir det inlägg nummer 90 och om bara 10 dagar går vi in i första hundratalet. Tänk att jag faktiskt har lyckats publicera ett inlägg om dagen i hela 90 dagar! Jag är verkligen lite imponerad av mig själv haha.

Men idag är det söndag och det har vart en riktigt lugn söndag för mig. Jag har vart hemma, tagit det lugnt, småätit chips, mat och druckit te hela dagen medan jag har sett på filmer och serier. Jag har vart helt själv här hemma dessutom så jag har kunnat slappa i soffan helt ostört haha.

Jag och pappa just nu.

Gårdagen var verkligen rolig! Jag åkte hem till Matilda där det redan var fullt med folk. Vi umgicks, pratade och spelade spel medan vi smällde i oss en hel pizza var.

Senare på kvällen började vi röra oss mot en bar som var mötesplatsen för flera mindre grupper av människor som vi skulle ansluta oss till. Två vänner på jobbet hade fyllt år och denna kväll skulle vi fira dem.

Vi var så många att vi kunde fylla hela rummet längs in i baren. Vi hade ett stort långbord som vi trängdes runt och det fanns ingen chans att lyckas tala med dem på andra sidan. Man fick vinka till de som satt längst bort. Men det var stor rörelse kring bordet och man böt platser hela tiden. Innan kvällen var slut hade jag nog lyckats prata med alla ändå.

Under den här natten var det dessutom dags att byta till sommartid igen! Mitt under natten slog tiden om och vips hade en timme flugit förbi! Den stora gruppen bröts upp i mindre igen och inte långt senare satt jag på tunnelbanan på väg hem.

Det var min lördagkväll det! Jag hade otroligt roligt, dansade och pratade. Ja, jag hade en underbar kväll helt enkelt! Nu ska jag börja förbereda inför morgondagen, göra i ordning matlåda för jobbet och plocka fram mina arbetskläder. För imorgon är det måndag, ny vecka, ny månad. Japp, det år dags för första aprill!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer