365 dagar: 89

Lördagen blev som planerat, en dag med flyttning och rensning av saker. Vi flyttade ut alla saker från mitt lilla rum här hemma. Sedan blev det storstädning innan vi flyttade in de få saker som jag har för tillfället.

Det här låter lätt som en plätt men det tog tid och det var tungt! Vi hade lyckat samlat ihop tillräckligt med saker för att fylla en hel bil när vi var klara med rensningen. Allt detta skulle till återvinningen för att slängas. Tänkt vad mycket skräp man lyckas samla på sig. Sen var det tung att flytta bokhyllor, sängar och soffor. Vid några tillfällen hjälpes hela familjen åt för att få in sakerna genom dörrarna.

Mitt i allt det här lyckades jag dessutom sälja en fåtölj som jag bestämde mig för att lägg ut på Facebook, istället för att slänga. Inte långt senare hade jag kontakt med en tjej som hoppade in i bilen för att köra hit och hämta den. En timme senare hjälptes vi åt att lyfta in den i hennes baklucka på bilen. Sen var den borta! Tänk vad bra Facebook kan vara ibland när det kommer till sånt här. Nu gick den där fåtöljen till någon som förhoppningsvis kommer har stor glädje av den.

Här är två bilder från rummet. Jag har lite planer för hur rummet ska bli tillslut. Jag ska införskaffa lite möbler, byta gardiner, skaffa nödvändig förvaring och såna där småsaker. Men än så länge är det såhär det ser ut! Nu har jag i alla fall ett eget rum som jag kan fylla med allt som är mitt. Det känns verkligen riktigt bra!

Nu ska jag börja göra mig i ordning för att bege mig mig mot Matilda. Ikväll blir det att äta pizza, umgås och sedan gå och möta upp folk från jobbet på en bar.

Hoppas att ni får en härlig lördagkväll!

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer