365 dagar: 88

Fredag och idag blir det en lugn och skön kväll. Jag var så trött när jag slutade idag att jag höll på att somna på tunnelbanan. Mina ögonlock var tunga och jag kände hur mitt huvud ryckte till då och då när jag nästan somnade. Han som satt framför mig på tunnelbanan hade ett gömt leende som riskerade på att bryta fram när som helst. Men vad kan man säga, det är fredag!

Här är en bild från morgonsolen utanför mitt fönster.

Den här helgen ser ut sådär:

Fredag: dag blir en lugn kväll som sagt, med god mat och film hela kvällen.

Lördag: På lördagen ska vi sätta igång med att göra i ordning mitt rum här hemma. Saker ska ut och andra saker ska in. Det ska bli skönt att komma i ordning och få mitt lilla krypin tillbaka. För tillfället har jag sovit på en soffa i ett gästrum.

Lördag kväll: På lördagkvällen ska jag hem till en arbetskamrat som heter Matilda. Hon ska flytta ut ur sin lägenhet så vi ska dit och umgås, innan vi går och möter upp resten av posten-gänget för att fira två personer som precis har fyllt år. Det kommer bli en rolig kväll.

Söndag: Söndagen är inte helt bestämd än. Det beror på hur lördagen går. Men antingen kommer vi fortsätta med möblering och rensning av saker här hemma. Eller så åker vi till Ikea för att fylla på med nytt. Vi får se!

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer