365 dagar: 87

Det har snart var vår (enligt kalendern) i en månad. Men det är inte förrän idag som det har känts som vår på riktigt. Woow säger jag bara!

Det var fortfarande lite små-kyligt när jag gick mot tunnelbanan i morse. Men man kände tydligt att det skulle bli en varm dag. Fåglarna kvittrade sin härliga morgonsång och solen sken på himlen. Jag var på ett riktigt bra humör!

På jobbet gick timmarna fort. Jag gjorde min grej, samtidigt som jag umgicks med mina kollegor. Innan jag viste ordet av var det dags för lunch. Sen satte jag mig på cykeln för att ge mig ut i det underbara vårvädret.

En sak vill jag uppmärksamma lite extra idag. Det var varmt, temperaturen var ända uppe och snuddade på 14 grader, vilket kändes på den ljumma vinden som svepte förbi då och då. Och eftersom jag har ett väldigt aktivt jobb, tyckte jag att det var jätte varmt! Så idag spenderade jag min dag i T-shirt! DET kallar jag vår!

Idag har jag dessutom fått användning av min blogg. Jag och mamma hade en diskussion om när ett event hade ägt rum och vi kom på: ”Det är ju bara att kolla bloggen!”. Så idag har jag skrollat igenom några inlägg för att finna vilken dag en speciell händelse hade ägt rum. Det är roligt att kunna se tillbaka på allt som har hänt i sitt liv. Kan tänka mig att det blir ännu mer speciellt om några år.
Nu är det dags för mig att sova. Det är fredag imorgon och sista arbetsdagen på veckan. Jag vill vara pigg och redo för att välkomna helgen med öppna armar!
God natt!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer