365 dagar: 151

Vi tog en taxi från flygplatsen till vår lägenhet som vi hade bokat för dagarna här nere. Vi hade en adress som vi gav till chauffören sedan lutade vi oss tillbaka och såg ut på naturen och husen som vi körde förbi.

Vi skulle möta upp vår värd utanför lägenheten som skulle visa oss runt, ge oss våra nycklar och se till att vi kom till rätta. Och inte långt senare mötte vi en ung man som öppnade dörren till vår nya lägenhet.

Det första Saga gjorde var att skrämma slag på honom. Vi blev helt paffa när vi klev in genom dörren och mannen trodde att vi blev upprörda och att något var fel. Men vi förklarade fort att det inte var något som var fel utan alldeles rätt.

Lägenheten var enorm! Det var högt till tak, ca 4 meter om jag ska dra en gissning, och ytan var gigantisk. Vi kunde knappt fatta att vi skulle ha allt det här för oss själva! Mannen slappnade av och man såg att han pustade ut. Vi sa hej då och sedan lämnade han oss själva i vår lägenhet.

Vi började med att gå en rundtur. Öppnade alla skåp, testa sängen och gå ut på balkongen. Allt var perfekt. Vi kunde knappt förstå att det faktiskt var bättre än vad vi hade förväntat oss. Hur ofta händer det? Vi kände oss hämma på en gång.

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Paulina,
Åhh vad ljust och fint 😍😍
paulinageidenmark.devote.se
tessbjork
tessbjork,
Åh så fint!
nouw.com/tessbjork