365 dagar: 150

Vi vaknade tidigt. Vi hade ställt klockorna på min mobil, Sagas mobil och dessutom sagt åt Zake och ställa sin. Allt för att inte försova oss just den här morgonen. Det var dags för oss att hinna med flyget och påbörja vår resa till Budapest!
Vi var framme vid Arlanda två timmar innan planet skulle gå. Vi passade på att äta varsin hallomieburgare på Max innan vi fortsatte mot gate 11 där vi skulle vänta på att få gå på vårt plan.
Inte långt senare tog vi stegen upp för trapporna för att stiga på planet och inta våra platser. Nu var vi på väg!
Både jag och Saga slappnade av så fort planet lyfte. Allt hade gått bra och vi han med planer med marginal. Vi passade på att slumra lite när vi ändå skulle sitta där ett par timmar. Inte långt senaste slumrade vi ikapp i våra flygstolar.
När vi väl hade landat var vi pigga och redo att kliva av i Budapest. Planens dörrar öppnades och vi klev mer på betången och möttes av en böljande värme. Det var 26 grader och gassande sol. Jeans och tjocktröja var definitivt ett alldeles för varmt val. Men oj vad härligt det var att mötas av sol och värme. Nu var vi äntligen här!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer