365 dagar: 144

Gårdagen var otroligt mysig!
Joel och Amanda plockade upp mig här hemma efter de hade vart och handlat mat för kvällen. Sedan bar det av mot Saga och Zake. Planen var att inviga årets första grillning ute i deras trädgård och sedan umgås hela kvällen.
Det var kärngänget. Jag, Amanda, Joel, Saga och Zake. Dessutom överraskades jag av att Tuva var där (Sagas lillasyster). Vilket innebar att hela familjen var samlad. Dessutom var Emma och Jacki med vilket är två underbara vänner till Saga som jag har fått chansen att lära känna genom henne. Ett perfekt gäng som samlades ute i trädgården i den varma kvällssolen.
Maten var gudomlig! Det är någonting med grillat som alltid smakar så himla gott. Vi åt klyftpotatis, fläskfilé, sagas berömda rucolaröra och bea. Mums. Jag blev så mätt att jag höll på att spricka!
På bilden från vänster: Emma, Tuva, Jacki, Amanda, Joel, Zake (vid grillen) och jag!
Vi satt ute på altanen, insvepta i filtar, långt efter att solen hade gott ner. Det blev lite kyligt och tillslut bestämde vi oss från att gå in i stugan.
Vi fortsatte kvällen med att spela spel och dela med oss av olika historier som vi hade vart med om. Det är så härligt att man kan ha känt varandra så länge som vi har gjort och fortfarande höra nya historier som man aldrig har hört förut. Om det nu är möjligt, känner vi varandra ännu bättre!
Det var en otroligt mysig kväll med mycket skratt och underbart sällskap. Tillslut var jag så trött att jag höll på att somna. Så vi satte oss i bilen för att röra oss hemåt igen.
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Maria ,
Va mysigt , saknar er !! Det var länge sen jag såg er nu ❤️
www.iahoglund.blogg.se