365 dagar: 143

Jag hoppade på tunnelbanan för att åka in mot stan denna lördagmorgon. Jag skulle in till T-Centralen/Kungsträdgården för att medverka i årets ”Burger fest” som hade anlänt den här helgen. Jag skulle möta upp några vänner från jobbet och tillsammans skulle vi proppa i oss mängder av några av de mest fantastiska hamburgarna som finns. Dock blir det ju inte alltid som man har planerat.

När vi kom fram till området där själva evenemanget skulle äga rum såg vi också kön. De var milslång! (i alla fall kändes det så). De hade tryckt in alla stånden på en väldigt liten yta, vilket innebar att folk var tvungna att köa för att ta sig in på området. Vi bestämde oss för att kön var för lång och att vi skulle gå till ett ställe som hette Bap istället. Synd! Men när vi väl kom fram till restaurangen och fick in vår mat så tänkte vi inte mer på det. Burgarna på Bap var otroligt goda!

Efter det gick vi vidare till Urban Deli’s takterrass där fler personer anslöt sig till vår lilla grupp. Jag hade aldrig vart där men jag gillade verkligen det stället. Det var en otrolig utsikt över stadens alla hustak. Dessutom var det varmt och solen sken. Det kunde inte bli bättre.

Vi satt där och umgås till sent på eftermiddagen. Då det var dags för mig att röra mig hemåt och göra mig i ordning för en grillkväll hemma hos Saga och Zake. Så jag lämnade den lilla gruppen och påbörjade min resa hemåt igen. Men vilken fantastisk start på denna helg!

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer