365 dagar: 134

Vilken fantastisk dag det har vart idag. Solen har stått högt på himlen och värmen har nästan bränts på huden. Att vara utomhus och jobba i det här värdet känns verkligen som en lyx. Jag minns tidigare år när jag har stått inomhus och svettats medan jag har sett sommaren pågå utanför fönstret. Jag har fyllts av en konstig stress av att jag håller på att missa sommaren. Men inte i år. Det här året ska jag njuta! Hoppas bara värmen håller i sig!
Idag har det vart jobb, såklart. Det är bara torsdag än så länge. Men efter jobbet har jag haft en del att göra.
Jag berättade igår om att jag skulle hämta ut mitt pass idag från polisen. Jag berättade även om att jag skulle plocka fram mitt gamla pass innan jag gick och lade mig för att inte riskera att glömma det. Istället somnade jag och vad hände? Jo jag glömde det såklart! Tanken var god i alla fall.
Så direkt efter jobbet åkte jag hem för att hämta upp mitt pass och sedan in till polisstationen. Det blev lite flängande men nu sitter jag här med ett gammalt pass och ett nytt! Nu känns det verkligen som att Budapest börjar närma sig!
På kvällen skulle jag och min familj kolla på andra deltävlingen av eurovision. Det var dags för Sverige att sjunga sitt bidrag, dessutom hade jag hört att alla bra låtar hade klumpats ihop tills ikväll. Mem först var det två saker som skulle fixas.
Jag och min bror hoppade in i bilen för att först hämta upp lite mellosnax från mataffären och sedan Amanda en bit där ifrån. Inte långt senare satt vi redo med chips och dip i vardagsrummet för att lyssna på första bidraget. Ryktet stämde, de bästa låtarna var placerade i det här tävlingsomgången!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer