365 dagar: 133

Att se flygplanen sväva över himlavalvet, med de tunna molnen och den blåa himlen i bakgrunden får mig verkligen att drömma mig bort. När jag satt och väntade på tåget, som skulle plocka upp mig efter jobbet, såg jag ett antal flygplan sväva förbi på väg in för landning. Jag hade solglasögonen på nästippen och min alldeles för tjocka vårjacka bredvid mig på den solblekta träbänken. Solen värmde mitt hår och mina axlar men då och då kom en lite bris som påminde mig om att det faktiskt inte är sommar riktigt än.

Idag har det vart en lättare dag på jobbet. Allt har flutit på som det ska och inga konstigheter har inträffat. Det har vart ganska skönt faktiskt. Efter arbetet satt jag kvar en stund och småpratade med två kollegor, innan det var dags för mig att röra mig hemåt. Så här avslutar jag nästan alla arbetsdagar. Jag sitter kvar i lunchrummet för att slappna av och stressa ner innan jag ger mig ut i kollektivtrafiken. Nu har detta blivit en rutin snarare än en engångshändelse och jag har några personer som jag brukar umgås med efter varje avslutat arbetspass, som är där av samma anledning som jag. En väldigt trevlig stund på dagen!

På vägen hem gick jag förbi mataffären för att köpa med mig lite ingredienser hem. Det var min dag att laga middag och idag stod Pasta carbonara på menyn. Jag började med maten så fort jag kom hem och när resten av familjen hade anlänt stod maten redo på bordet.

Det har vart en riktigt skön dag idag. En lugn sådan men också en händelserik.

Imorgon har jag en viktig sak som jag måste komma ihåg. Jag ska hämta ut mitt nya pass hos polisen. Jag fick ett meddelande om att det var klart förra veckan. Men eftersom de bara har öppet till 16 (förutom torsdagar) har jag inte kunnat hämta ut det. Men imorgon är det dags! På tal om det ska jag nog gå och förbereda allt på en gång nu när jag tänker på det. Jag måste nämligen ha med mig mitt gamla pass för att kunna hämta ut det nya.

​#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer