365 dagar: 132

Dagens ord kommer att blir ”sent”. Jag har kunnat använda mig av det ordet Vid flera tillfällen idag. Det började redan igår då jag satt och såg avsnitt 5 av Game of Thrones och klockan tickade iväg fort som attan. Jag kom i säng alldeles för sent för att ha en arbetsdag dagen därpå. Men en gång är ingen gång. Jag klev upp när klockan ringde och tog mig gäspandes till jobbet.
Arbetsdagen pågick väldigt länge. Det var mycket att göra och även här blev det allt mer sent. Jag kom inte från jobbet förrän vid 18 tiden och då hade jag redan slutat för länge sen.
Jag var hemma lagom till att middagen serverades (lyx). Min familj satt redo för att hugga in på maten när jag klampade in genom ytterdörren. Jag slängde ifrån mig mina saker på rummet innan jag gick för att ansluta mig till de andra.
Ikväll har vi sett på första deltävlingen av eurovision. Det är en riktig mellovecka denna vecka och allt handlar om musik! Jag och mamma satt och skrattade så att tårarna rann när vissa bidrag framförde sina låtar. Det fanns några bidrag med riktigt sjuka framträdanden.
Jag som skulle gå och lägga mig tidigt insåg att tiden sprang iväg även här. Jag kunde inte låta bli att se alla bidragen. Vi hade så mysigt där vi satt och bedömde, lyssnade och skrattade till musiken. Vem kam gå och sova då? Jag såg klart allt trotts att det blev mycket senare än vad jag hade tänkt.
Nu ligger jag nedstoppas i min säng och skriver detta sena inlägg. Klockan börjar röra sig mot midnatt och jag borde ha gott och lagt mig för länge sen! Men vem har tid för att sova när verkligheten bidrar med så mycket mer?

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer