365 dagar: 130

Efter att jag hade publicerat inlägget igår började jag förbereda mig för att möta upp Jossan och Bella på tunnelbanan. Vi skulle iväg in mot stan för att umgås. Men planerna var inte mer detaljerade än så.
Jag hoppade på tunnelbanan och åkte en station innan jag såg dem stå på perrongen och vänta på att mitt tåg skulle anlända. Sedan bar det av in mot söder.
Vi hamnade på ett ställe som heter Baras imperium, som ligger på Medborgarplatsen. Vi var inte helt säkra på att vi skulle stanna där och planerna var egentligen att gå vidare. Men vi hade så trevligt att tiden sprang iväg utan att vi han märka det.
Vi gick igenom allt som hade hänt sedan vi sågs sist och talade om allt mellan himmel och jord. Samtidigt delade vi på en flaska prosecco och hinken bars in och ställdes mitt på bordet.
Vi hade riktigt roligt! Timmarna kändes som minuter och till slut var klockan långt efter midnatt. Men det är också det som är så härligt med att umgås med Jossan och Bella. Tiden går fort när man har roligt, som man brukar säga.
Idag har det vart en slappardag hemma. Det är söndag och jag har förberett mig inför en ny vecka och allt vad det innebär. Ikväll ska jag se de senaste avsnittet av Game of Thrones igen, som kom ut i början av den här veckan. Jag ska fräscha upp minnet inför nästa avsnitt som släpps i natt. SÅ TAGGAD!
#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer