365 dagar: 101

Torsdagar har blivit den officiella dagen för mig att förbereda helgen. Precis som förra veckan har jag mycket planerat inför morgondagen (fredag) och de dagar som följer. Jag kommer berätta mer om helgens planer imorgon men först måste vi fixa alla förberedelser.

Det blev inget gym för mig den här veckan. Det har tagit ungefär en hela den här veckan att få i ordning sedan jag fick tillbaka mitt rum och alla mina saker i fredags. Vi har flyttat runt och sorterat ut saker, kastat en massa och lite möbler har tillkommit. Till exempel utemöblerna till balkongen som anlände i går. Dock har det ingenting med projektet "jag flyttar in" att göra. Men nu är det nästan helt klart! Jag har bara några enstaka saker kvar i mitt rum som inte är mitt. Annars är jag helt inflyttad.

Idag ska jag handla lite saker inför helgen. Jag kommer åka direkt från jobbet hem till en kompis som heter Sara imorgon. Hon, jag och Moa ska ha en tjejkväll, snacka skit och spela spel tillsammans. Det ska bli riktigt mysigt! Ännu en efterlängtad helg är på ingång!

#365dagar

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer