Header

Foto

Finns inget bättre än att sova ut, vicka på persiennerna och både se solen skina in och att det faller ner snö! Helt magiskt. Victor är fortfarande förkyld så jag drog upp honom strax efter nio för lite frukost, lite jobbigt att stå och vänta på att våfflorna ska bli klara när man redan är vrålhungrig dock. På dagens schema står tvätta, skolarbete och storhandla, inget som är så värst roligt men ändå måste göras.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Foto

Spenderade större delen av dagen igår med att importera och redigera bilderna Victor tagit på sin resa (utom imorse när vi kollade på skidor och Sverige tog ännu en medalj!), och wow säger jag bara. Jämfört med i höstas när han var i Maldiverna då det mestadels var djurliv och koraller så var det fokus på vrak denna gång och många av bilderna blev så häftiga!

Likes

Comments

Inspo

Bild 4 // Bild 5 // Bild 6


Hur snygga är inte dessa?? Känner verkligen att jag måste unna mig lite nytt i garderoben när nästa CSN kommer, måste rensa ut en massa gammalt jag har också. Och hur snygg är inte tröjan på bild 4?!

Likes

Comments

Bakning/matlagning

Åkte på migrän när jag vaknade så blev hemma från skolan, den lilla del som jag skulle varit där för att vila. Har fixat lite i lägenheten och bara kollat serier. Nu på kvällen lagade jag lite mat åt mig själv och sen till Victor när han äntligen kommer hem från Egypten inatt!!!

Likes

Comments

TIPS

Första året på länge som jag spenderar alla hjärtans dag själv, men nu är det eftersom Victor är utomlands. Får återgälda det en annan dag som inte är idag helt enkelt. Annars har det varit en bra dag, lugn och fått saker gjorda.

Likes

Comments

Foto

Fick en bukett tulpaner av mamma och pappa i tidig alla hjärtans dags present när dom var här igår också! Så den fick vara premiärbuketten i nya vasen, passar så bra.

Likes

Comments

Bakning/matlagning

Blev inte riktigt som jag sa igår då mina föräldrar kom förbi på en fika och därefter hängde jag med till Marieberg för lite shopping och mat på Ikea. Kom hem igen runt fyra och har kollat lite serier sen dess. Fixade även lite makaroner och köttfärssås, så nu har jag mat och matlåda i några dagar framöver! Hade dock ingen lök och vissa kryddor så fick höfta lite men det blev sjukt gott ändå, knappt så det går att misslyckas med köttfärssås.

Likes

Comments

Foto

Dagen har bestått av storstädning av lägenheten, var verkligen välbehövligt och något som man inte orkar göra allt för ofta när det är en sån stor lägenhet haha. Annars har jag tänkt sjukt mycket på vad jag skulle äta till lunch, blev panpizza, lagat simpel kvällsmat och suttit vid datorn. Imorgon ska jag försöka sätta mig med lite skolarbete och kanske fixa i ordning lite här hemma, fortfarande några småsaker som för tillfället står på ställen de inte egentligen hör hemma.

Likes

Comments

Foto

Sitter framför datorn själv med lite gott just nu, spenderade kvällen och förmiddagen i Köping för att skjutsa iväg Victor då han är på dykresa igen. Inte alls avis... Så nu sitter jag här själv i Örebro och myser lite för mig själv, inte för att jag klagar över det. En helg där inget är inplanerad är också extremt skönt för en gångs skull!

Likes

Comments

Allmänt, Inspo

Bilder från Pinterest.

Dessa bilder påminner mig om att vi

1. måste fixa mer förvaring i lägenheten

2. bör köpa mer gröna växter som kan överleva med lite solljus

3. måste hämta klädställningen som står hos mina föräldrar så mina kläder slipper ligga på golvet i tid och otid

och 4. verkligen måste köpa en helkroppsspegel, badrumsspegeln duger inte riktigt

Likes

Comments