Jag är tillbaka. Äldre, mognare. Jag ska byta theme och börja blogga mer reglbundtet. Puss! Petra

Likes

Comments

Nu är jag i skolan och sitter på toa. Nu skall jag tillbaka till mattelektionen med Inga. Ikväll ska jag köpa en klänning till discot som är på fredag. Det ska bli så kul vi ska ha på oss en rosa paljettklänning. Puss!!!!

Likes

Comments

Här kommer ett recept på en god äppelmos. Jag brukar ja äppelmos till pannkakor och våffflormem evän till köttbullar och i min varma choklad som jag dricker på morgonen. Mitt tricks är att jag tar en fin burk och häller sedan äppelmos på tub från ica i burken. Toppa med kanel och kardämumma!!! Det är såå gott!!!!!!

Tydligen var korven från Bob men köpt på Ica!!!

Likes

Comments

Nu är det rast och jag och Henny, Emilia och Sofia. Jag tipsar dem om bra bloggar spm jag följer. Titta på de jag följer och följ del. He är min lista över favvobloggers!
1- Hennykarlsson min besty.
2- Alvgustafsson hon är rolig
3- jag men jag skulle nog kalla mig själv 1a för jag är bra påatt blogga.

Likes

Comments

Nu är jag k skolan. Jag går i 6an. Jag lenhyat efter mina bittyg. Jag äter lunch med min kompis Henny och våran ven Veronica. Vi åt fahitas, det var jetteäkligt. Har ni tips på bra bloggar? Kommentera om ni vill att jag ska göra shautauts!!! Bye lovers!!!!

Likes

Comments

Jag vet att jag ej har bloggat på ett tag och det är för jag precis kom hem från några dagars semester i Malta. Jag fixk inte ha med mig telefon så jag tog ej några bilder.

Likes

Comments

Hej nu är jag i skolan det är inte så verst roligt hejdå!

Likes

Comments

Idag gjorde jag mellis. Ta ett helt vanligt kakresept eller färdig kakdeg. Där i fågel bajs. Nä jag skoja!!!!! Choklad ha i ungnen i lagom tid och sedan NJUT!! Njut

Bilden hah R jag ej tagit hittade den på google då mina blev fula💕💘💖

Likes

Comments

Jag har världens bästa polare. Henny. Hon är så snäll mot mig . Jag önskar att jag var lika duktig som henny, hon är bra på allt. Men ibland är det som hon försvinner ifrån mig och börjar vara med andra. Om man är riktigt bra vänner då sviker man aldrig aldrig varandra.

Älskar dig henny du ät mitt allt❤️

Likes

Comments