Bilden säger allt!
Godnatt


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En lång och oerhört enformig dag. I skolan höll vi på med äsperödsshowen som tar extremt mycket tid!
Efter skolan blev det mat och även lite träning på zumban.
Åkte även och hälsade på hemma hos kissemissen 🐱
Har verkligen INGET roligt att skriva om idag! Men tänkte att det var bra att göra en pytteliten uppdatering för att inte bli alltför lat 💪
Imorgon vet jag inte riktigt vad som står på schemat, blir inte förvånad om det slutar med att jag ligger hemma i Freddans säng och sover eller något liknande.

Nu blir det "the vampire diaries" som avslutning på dagen tillsammans med en ostmacka! 😋

Bonne nuit 😴

Likes

Comments

Denna eftermiddag och kväll har tillbringats med min storasyster framförallt. Tro det eller ej, vi tränade styrka och kondition! 😄 En löprunda och lite styrkeövningar som tillhörde hennes gymnasiearbete stod på schemat! 

När vi var trötta som två AS duschade vi och åt mellanmål, bestående av banan och juice 👍 

Eftermiddagen började närma sig kvällen och Maja, med resterande familj, kom hem från Maja´s match, som tyvärr blev en förlust, och plockade upp oss på vägen så vi kunde åka vidare hem till mormor och morfar. 

Väl hemma hos mormor och morfar serverades det pannkakor och mjölk! 

Och nu sitter jag här med datorn och får inte nattstad till att fungera med min telefon 😡 Snart blir det att kolla på The vampire diaries och sedan göra mig klar för kvällen. 

À bientôt 💗

Likes

Comments

💗😝💜💜Denna bloggen är ett skolprojekt i franskan där vi ska utveckla vårat skrivande. Men eftersom vi inte använder den så mycket just nu så tänker jag även skriva på svenska 😊 Vill man lära sig lite lätt franska är min blogg ett ypperligt tillfälle 😉 

Min lärare heter Anna och kommer ibland att kommentera lite inlägg, ibland på svenska och ibland franska! 

Själv är jag inte så bra på att skriva av mig, vilket jag har fått som uppgift när det är mycket i mitt huvud. Jag har startat ganska många olika bloggar, ensam och med andra, som har slutat med att jag "glömmer" av den eller bara är allmänt lat. 

På fritiden är väldigt mycket med min familj och kompisar. I nuläget när vi bygger hus bor jag hos min mormor och morfar där jag trvis jättebra och det påminner väldigt mycket om att bo på hotell 😄 Jag tränar på Nordic Wellness i uddevalla och munkedal 

Jag är inte bra på att följa bloggar, följer Kim's och Freddans. De skriver om roliga och bra saker som man mår bra av att läsa! 

Kimberly Thongsonti´s blogg 👉 www.kimberlyarisa.blogg.se

Fredrika Lihnell´s blogg 👉 http://www.nattstad.se/flihnell

OM jag orkar skriver jag nog ett inlägg ikväll 💜

Likes

Comments