Trendspaning: Djur


Glad påsk allihopa! Hoppas ni haft en härlig påskhelg. Jag har firat nu i flera dagar, så jag känner mig ganska mör i kroppen. Idag startade jag min måndag med kvarg med bär, kaffe och "smartare än en 5:e klassare". Har blivit lite små besatt av det programmet. Och nej, jag är inte smartare än en femteklassare!

Fick ett tips från en läsare att skriva om en trend som syns överallt - djurtrenden. Just nu kan man knappt gå in i någon inredningsbutik utan att hitta mängder av djur-inspirerande inredningsdetaljer. En av de populäraste just nu är Monkey Lamp från Seletti, som finns lite olika modeller i både svart och vitt. Sen har vi även den här söta muslampan som även den är från Seletti.Hos favoriten Maison Aimable finns det massor med fina djurinspirerande inredningsdetaljer, så där kan jag verkligen rekomendera er att kika. De har bland annat dessa söta krukor i form av djurhuvuden. Krukorna är ca. 9cm i höjd och finns även i form av äggkoppar hos bland annat Paris Shopping.Även hos Artilleriet kan vi hitta dessa djur. Hur coola är inte deras äggkoppar som har ankfötter? Hade varit perfekt på påsklunchen.

Sen är det väl ingen som har missat dessa söta bokstöden från Züny? De finns bland annat på Royal Design och Illum Bolighus. Alla djur från Zûny är limited edition så det gäller att passa på om man hittar en favorit. Djuren kan användas, utöver som bokstöd, även som brevpress, dörrstopp eller som en dekorativ prydnad att ha hemma. Passar ju perfekt även i barnrummet.

Hoppas ni får en fortsatt fin dag. Kram!

Bilder: Seletti, Maison Aimable, Illum Bolighus, Royal Design.

#inredning #blogg #inspiration #design #inspo #Stockholm #nouw #Sverige #kärlek #djur #lampa #prydnad #kruka #vas #elefant #flodhäst #gris

Gillar

Kommentarer

Instagram