Måndagens inredningsnyheter


Godmorgon alla fina! Hoppas ni haft en härlig helg och start på den nya veckan. Idag jobbar jag hemifrån, så jag har precis bryggt en kopp kaffe och satt på tv för att kika lite på Nyhetsmorgon. Ute öser snön ner och mobilen plingar konstant med nya notiser om att det är kaos ute i trafiken - så jag håller mig nog inomhus idag. Tänkte tipsa om lite vårnyheter som trillat in i inkorgen den senaste veckan. Ellos levererar ju som vanligt med en massa härligheter. Att få in lite mer trädetaljer i hemmet känns väldigt rätt just nu när många av oss försöker plastbanta våra hem så mycket som möjligt.


Normann Copenhagen har en kollektion med kuddar som heter "Hi cushion" som finns i flera härliga våriga färger. Kuddarna är designade av Simon Legald, som är en mycket talangfull ung dansk designer. Knappen i mitten av kudden har han designat så att den är formad så att den både kan ses som ett "H" och "I", beroende på vilken vinkel man ser den från. Tillsammans formar den alltså ordet Hi för att ge en inbjudande känsla.Den danska klassiska vasen Lyngby har nu fått sig ett lyft genom ett lager med glasyr rinnandes över sig. Vasen har på senaste år presenterats i flera olika former och nu iår denna variant, som heter Overflow. Kollektionen kommer i tre olika färger - rosa, vit och svart.

Kan även tillsist tipsa om en jättefin bordslampa från Lucie Kaas som är designad efter en macaron, som är ett franskt litet bakverk. Kollektionen heter just Macaroon och modellen finns även som taklampa. Lampan är cirka 18 cm i diameter och finns i olika färger.

Petite Millie.

Bilder: Norrman Copenhagen, Lyngby porcelain, Luice Kaas och Ellos.

#inredning #blogg #trend #trender #nouw #blog #inspo #inspiration #design #home #hem #tips #nyheter

Gillar

Kommentarer

Instagram