De super enkla knepen för att skapa hotellkänsla hemma

Inspireras av ljusa, rymliga, härliga hotellrum som man så gärna vill ta med sig. Med dessa enkla knep kan du lyckas skapa den rätta hotell känslan även hemma.

Investera i bra lakan

Den stora skillnaden mellan hotell och hemma är ofta att man inte investerat i lika högkvalitets lakan som de har på hotell. Tro mig, det gör verkligen stor skillnad. Så investera i fluffiga duntäcken och satin/bomulls lakan, gärna i vitt då det ger en lyxig och fräsch känsla.

Stora kuddar

Köp stora härliga kuddar som får ta sin plats i sängen. Låt fantasin flöda och ös på med kuddar i olika storlekar och former för att få till den rätta hotell-looken.

Långa och stora gardiner

När det kommer till gardiner är det viktigt att de täcker från vägg till vägg och ända upp i tak. Gardiner som går når från tak till golv gör att takhöjden känns högre och rummet upplevs då större.

Fräscha blommor

Ett annat knep som gör stor skillnad är att alltid se till att det finns vackra och fräscha blommor. Hela rummet känns då mer levande, lyxigare och fräscht.

Petite Millie.

Produkter från Ellos.

Bilder: Ellos.

#blogg #inredning #tips #topp #design #sverige #nouw #trend #hem #heminredning #inredningsblogg #tipsochtrix #tips #tävling #stockholm #nyttinlägg

Gillar

Kommentarer

Instagram