Tjabba tjena igen!
Som rubriken lyder så har jag vart på gymmet igen som vanligt å alltid lika kul, va där me en kompis som heter martin, men nog om de.

Älskar ju som sagt ödehus/spökhus å se fall de finns någon aktivitet/spöken å sånt, jag och några kompisar va vid ett gammalt hus idag å kollade, gick som vanligt ut själv å tryckte på programmet för att kolla, de fanns garanterat aktivitet där kände hela kroppen rysa. När jag väl hade gått runt lite å sen utanför huset så säger rösten "FAMILJ" och sen efter sa han "TRAFIKEN" sen öppna polarn bilen å fråga va han sa så sa jag de å han bad mig hoppa in i bilen å åka, polarn hade suttit i bilen kollat ut genom rutan på en punkt och spekulerade att de va barn å föräldrarna som hade blivit påkörda och de va exakt va rösten sa så de va så feeeeettt jävla creepy!!

Så vi åkte där ifrån, men måste dit snart igen och kolla va de finns där om de finns andar/demoner...
Såå jävla cooolt asså!!
Vill köra anden i glaset me några, skriv gärna ett pm på fb om ni vill vara me :)

Blir la sova nu.. Ha de gött haj :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjao igen!

Måndag idag, ny vecka att se fram emot!

Va på mötet me arbetsförmedlingen tidigt i morrse som vanligt, lika tråkigt som vanligt men bra ändå, efter de så blev de gymmet som vanligt, så jävla gött att ta på lurar me hög musik å bara springa å släppa ur all energi å ilska ur kroppen. 7kt mycket lugnare man blir resten av dan asså, kör självklart andra saker också på gymmet så springer gör jag bara i början å slutet :)

Va hemma också och tjejen som jag bor med ville ta massa bilder me sin kamera så hon tog några fina bilder på mig, ny profilbild på FB blev de såklart, bättre kamera än mobilen iallafall :)

Blir la mettalsjukhuset igen snart för är fett nice där! Har köpt ett program som man startar så kan man höra röster och hör bara röster där så där finns något, sist vi va där utanför asså å bara kollade upp mot fönstrerna så va de en scary röst som sa "SER DIG" då blev vi lite nojiga, sen så sa vi kan du visa dig? Då sa rösten "SENARE" så lite creepy är de allt asså!
Man är inte så tuff när man kommer dit å hör en massa saker...

Men men detta va mina ord idag så hör av mig hur allt går med me träningen å huset å skit haha!
Ha de gött så länge puss hej :)

Likes

Comments

Hej igen! ;)
Idag har jag och några kompisar ägnat några timmar i Ulh på mentalsjukhuset! Vi va där från kl 10 till midnatt, har vart där förr några gånger så har vant mig lixom så de e la ingen big deal att vara där, men köpte ett program som man kan få kontakt me andar/spöken (Tro va ni vill, jag börjar tro lite på de) aja iallafall rösterna började komma så fort vi gick upp på övervåningen i ett litet rum som va låst typ, alla blev så paffa så fort andarna/anden började prata me oss, varför jag började tro på de va för att rösten sa lixom saker som hänt, va vi gjorde å massa som stämde me sitvationen, lixom vi tog en bild mot huset me blixt direkt efter de så säger rösten "blixt" med en rädd äcklig röst å de va så klockrent!

Vill man inte tro på de så behöver man inte men jag blev iallafall nojig där inne och utanför, och jag brukar inte vara den personen som blir rädd, men faktiskt så blev jag de här, stod till och me å darrade...

Jag frågade fall han/hon kunde använda sin fysiska förmåga för att bevisa att de fanns någon där, å direkt efter så slockna lampan å började blinka å ha sig å sen efter 5 minuter så tändes den igen, de kunde vara en ren tillfällighet så fråga igen å samma sak hände!

Så de är såååå sjukt! Alla som inte tror på de borde göra de vi gjorde å se fall man kan ändra åsikter!

Tack så mycket att ni läste så hörs vi av ska änna sova nu.

Ha de bäst!! :)

Likes

Comments

Hejsan som rubriken lyder så e man helt slut som vanligt, va på gymmet i 1,5 timma idag å körde ett gött pass!
Satte mig i bastun ett tag å bara chilla å stretcha lite, drog till subway efter å käka lite gött som fan.

Tydligen så har den bron dom håller på att bygga på E6 an mellan Kba och limdome rasat så de va en jävla kö asså, stod ett jävla tag i kö men ändå, har baslåda så tack vare den så blev de chill att stå där.

Just nu så ligger jag hemma i soffan å kollar film, å snart kommer viktor så då ska vi hämta en ny spis.

Så ha de gött sålängen så hörs vi.

Haj Haj :)

Likes

Comments

Tjenna tjenna, har inte kunnat skriva nåt eftersom internetet fackade, men aa gick la upp som vanligt till ett möte hos arbetsförmedlingen som va jätte tråkigt men bra att gå på. Sen drog direkt till Nordic för ett gym pass, kul som fan att springa av sig lite, uppvärmning på löpbandet i 20 min sen köra lite mag övningar, bänkpress mm.

Drog hem till fassan å sortera lite gammal/ny post, så jäääävla mycket papper! hatar pappersarbeten! Men nu e de iallafall klart så slipper de på ett tag. Drog till mor min å käka lite midda å tjöta en del eftersom vi inte träffas så jätte offta så kan vara kul att prata ur sig lite. Pratade endel om bilen va jag å viktor gjort på den å hon blev så nyfiken så hon följde me å kolla på sin gamla pärna, asså tänk hon köpte den för 15 papp för typ 3 år sen sen så sålde hon den till mig för 3000.
Men är svin nöjd me den! Spinner som en katt haha å dunkar som fään!

Nog om de nu, ligger just nu i bäddsoffan här hemma å e typ fätt slut efter träningen idag, blir ny Nordic runda imon så de får bli att sova nu så man orkar med imon me.

Ha de chill så hörs vi!! :)

Likes

Comments

Tjena tjena tänkte starta en ny blogg för kan vara lite rastlös ibland så kan vara kul att skriva av sig lite, kan vara lite kul att förmedla vissa saker som man gjort eller gör eller aa kommer att göra.

Bor som sagt just nu i Lindome med två kompisar, mer tänker jag inte berätta. Just nu så jobbar jag bara extra på Hovås Kallbadhus men söker andra jobb tex sökte jobbet som kock på Stena Line så får se hur de går, fett jävla kul att jobba me yrket man är utbildad till ute på havet.

Huvudet är helt tomt nu så har fan inget mer att skriva om tyvärr. Detta får bli en kort liten inlevelse på denna bloggen.
Men de blir förhoppningsvis mer att skriva om senare te.x road trips  spökvandringar, jobb sökanden, gym träningarna, tatueringarna (hahah) bilen, å massa mer.
Ha de bäst så hörs vi snart igen.

Tjaww! :)

Likes

Comments