Zakynthos stad

Ja herregud.
Vi tog somsagt en taxi in till Zakynthos stad igårkväll, supersmidigt att fixa skjutsen dit då receptionen beställde den åt oss😊
Vi vart sedan avsläppta på stan och vi började genast leta efter "shoppinggatan" som skulle finnas där, men vi kunde inte hitta den någonstans.. Jag började få panik då det var så kvavt och varmt och så vart jag dessutom gristörstig. Så ja, jag vart grinig.
Vi letade och letade medans vi försökte googla fram vart den var.
Sen, bom. Där var den. Affärer typ ÖVERALLT längst en superlång gata. Vi gick in i typ varje affär (mest för att dom flesta hade AC) och det slutade med att vi enbart köpte vatten och en suuperfin sparkdräkt till bebi i organisk bomull💕 Den är så himla söt!

Sen tog vi mest kort på grejer vi inte hade en aning om vad det var. Statyer, gator å sånt.
Innan vi hittade en mysig resturang som vi slog oss ner vid. Det var mysigt fram tills att jag råkade beställa in massa extragrejer då kyparn frågade nått jag inte förstod😅 Så det slutade med att vi mest satt å garvade samtidigt som vi tvingad i oss oss maten🙈

Men gott var det❤
Sen var det bara den längre vandringen kvar tillbaka till taxistället vilket kändes som en evighet då vi var såå trötta och både mina ben och händer var svullna.

Så ni kan ju gissa om jag tyckte det var skönt att komma tillbaka lägga mig i sängen och dra på stödstrumporna

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229