Svävar på moln

Snart är det äntligen heeelg!😍 Åh vad jag längtar! Jag är inne i en tid där allting faktiskt känns bra, jag är glad i livet. Nöjd med det jag har.
Det som dock är läskigt med dessa "toppar" är att dom alltid, förr eller senare kommer krasha. Och när dom gör det, så krashar dom rätt hårt.
Något lyckas alltid hända som slår undan benen på mig.

Men! jag försöker att njuta av det här så länge det varar. Är det såhär livet ska kännas? Förväntansfullt? Trivsamt och tillfredsställt? Isåfall är det fantastiskt fint att leva.

Jag och Ante har ingenting inbokat denna helg heller, utan vi är heelt lediga!🌟 Vilket känns skönt.
Ikväll ska göra en drink eller två som vi ska avnjuta på altanen. Vi ska fira att semestern officiellt är över nu!😂 Alla går ju på semme nu och firar hit och dit, så vi kände att vi minsann också ska fira!!
Annars så har jag tänkt att jag ska försöka måla taklisterna i sovrummet som Ante smällde upp, förra veckan typ? Och göra klart fönsterbrädan som ska vara där inne. Sen så har jag en hel del andra projekt för hemmet som jag skulle vilja sätta igång med, men vi får se vad som hinns med.💕
(BTW SÅ SKA DET REGNA HELA LÖRDAGEN, HUR NAJS?!😍)

Min underbara hund får vara på bilden till denna text, hur snygg är han inte?💕 Han skulle lätt kunna ha varit med i Silver Fang!😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229