Status Barnrum

I förrgår hände det saker i barnrummet minsann. ÄNTLIGEN.

Vi har dragit ut på det här alldeles för länge nu så det kändes riktigt skönt att vi fick tummen ur och började greja igen!
Vi satte golvlisterna på plats och gjorde klart fodret runt fönstret.
Jag har ju målat lister och foder som en tok här innan, ryggen har typ gått av medans så det har varit lite kämpigt, men sååå värt det nu när dom är VITA.

Sen så har vi stött på en del hinder också😅 (som alltid sker vid renoveringar) med saker som inte riktiigt går som man tänkt sig. Då har man blivit lite less ett tag vilket har gjort att det också stannat av.

Men ja igår gjorde vi klart så att vi har nya dörr och fönsterfoder i allmoge och idag är planen att taklisterna ska åka upp och förhoppningsvis så bygger vi klart allt på elementskyddet utom själva fönsterbrädan idag🙌🏼 Beror lite på hur bökigt det blir😅 Själva fönsterbrädan kommer jag göra från bräder som finns i mormor och morfars stuga, så ska hämta hem några sånna på söndag!

Sen är det mest småfix kvar, typ byta dosan till det uråldriga eluttaget, byta lampknappen till en dimmer, foga, måla över spikar i fodren och såntdäär.

OCH DÖRREN! Dörren som jag inte vågat påbörja än😂 men ni ser hur "vit" den är i jämförelse med allt annat? I vårt vardagsrum som är på andra sidan går färgen hand i hand med väggen.
Så det kommer bli så stor skillnad när vi tar tag och fixar där inne!

Men det känns nära nu!!😍
Vi har även sagt det att när barnrummet är klart så ska vi hämta hem barnvagnen, så man längtar ju extra mycket!💕

I dagsljus👇🏼

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229