Stadspromenad och fikastund

God morgon!

Jag är helt slut idag. Jag och Ante gjorde tabben att lägga oss i soffan igårkväll när vi var svintrötta, vi tänkte även att det var en bra idé att slå på en serie. Så ni kan ju gissa hur det slutade😅 Ante vaknade vid 05 av att han frös (stackarn hade ingen filt) så han gick upp och la sig i sängen och lämnade kvar mig och Sammie där nere då vi var så trötta.
Hatar verkligen att vakna upp i soffan. Det känns som om att jag har sovit i 3h (fast jag somnade tidigt) och jag hade typ nackspärr imorse när jag vaknade.. Så nej, ingen bra start på dagen.

Men jag måste få berätta om stadspromenaden igår! Kände först att jag inte orkade, ville hellre ligga kvar på soffan och vila en stund, men vi tog oss iväg ändå. Det blir ju så, man gör det för hans skull.
När vi möttes upp och gick första svängen längs hamnen så kände jag bara, nej vad tråkigt det här blir, han är så uppe i varv (han nlir det när han får syn på Kylo). Men efter att han fick landa i miljön så gick faktiskt promenaden riktigt riktigt bra (utifrån vårt nuläge). Vi fick kontakt och vi busade och hoppade över lite olika hinder och grejer. Haha, Sammie ville även börja jaga en katt i metall, men tvärstannade när han märkte att det var något lurt med den 😂 men han smög fram och nosade och fick massor med beröm.
Han kunde även gå intill sidan flera gånger (korta bitar först). Men det jag är mest stolt över är hur han var när vi kom in på Espressohouse.

ALLTSÅ VILKEN STJÄRNA🌟
Även fast Kylo var med så tog han det så himla lugnt, satt fint brevid oss varvat med liggande och bentuggning. Inge pip, inge gnäll, inge stress. Det kändes så himla fantastiskt. Han har nog aldrig varit så duktig på en fika som han var igår, so proud😭❤

När vi skulle gå igenom stan sen för att gå tillbaka till bilen så gick han så fint (han var väldigt trött också) Vi kunde även gå nära Marielle och Kylo utan att hundarna gjorde lekinviter, utan dom gick så fint och nosade på fläckar tillsammans.
Sen kom det en fläck, en sån där jävulsk fläck, som fick han gnällig och pipig plus att han började spåra. Så tappade han en kort stund men vi hittade tillbaka till varandra igen.

Nä jag är helt amazed. Det gick så himla bra och det känns så himla bra med!😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229