Söndag

Shit jag kom och tänka på det först nu, att det faktiskt är söndag idag! Dvs jobb imorgon. Shiet. Skönt med löning dock, det väger över för allt annat! Vi har tänkt åka till Arken Zoo och köpa en flytväst till Sammie som han ska ha när vi åker båt i sommar!😊 Sen ska vi köpa lite fler vattenskålar hem till honom och kanske något nytt härligt ben han kan få smaska på när han mår bättre i maggen (han har bara bajsat löst en gång imorse sen var resten hårt, yeyy!!).
Älskar att gå in i djuraffärer, går alltid ut med något som jag inte tänkt köpa, lär garanterat bli så imorgon med!😂

Idag har vi tagit det rätt chill. Vi åkte hem till Antes föräldrar tidigare idag och bjöd dom på tårtan som vart över sen midsommar och lite ost och kex!
Sen så gjorde jag även glass av den himmelska jordgubbsblandningen som vart över och tog med. Den vart dock kvar där då vi vart så mätta efter allt annat.. Haha, Ante var så besviken över att han inte fick smaka den, stackarn.
Sammie tog det väldigt lugnt han med, när vi satte oss ner så låg han mest under bordet när svärmor gav han en plastspade att greja med. Sen somnade han så fint, lilltröttisen.💕

Utöver det så har vi städat och diskat undan allt sedan midsommar (jepp, vi pallade inte med att fixa det förens idag.) känns skönt att det äntligen är klart! Hann fixa nån tvätt med. Såndär, söndagsgöra helt enkelt!

Tacksam över denna fina dag💕

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229