Prestationsångest

Shit. sist jag skrev här så var det 13 dagar kvar tills vi skulle hämta hem vår lille Sammie. Och nu har vi haft han hemma i över 13 dagar..😅

Anledningen till varför jag inte uppdaterat mer här är för att jag helt enkelt vart för seriös och la ner ALLT för mycket tid på bloggen när jag märkte att jag började få läsare. Vilket meningen var att jag INTE skulle göra. Jag skulle ju ha den här bloggen enbart för mig själv. För att skriva om alla tankar och känslor innan hämkomsten och resan efter det. Meen så blev det ju inte. Jag fick istället prestationsångest och sket i allt.

Jag har istället fokuserat på att lägga ut bilder och skriva långa texter på Sammies instagram, bara för att det är "lättare" och mindre tidskrävande. Och det stämmer ju inte. Jag kan ju typ lika lätt öppna nouw-appen och bara skriva här istället och MER dessutom då jag inte vill ha en instagram där jag skriver noveller under varje bild (jag kan lätt störa mig på folk som gör så, tänker typ alltid "men skaffa en blogg istället om texten är så viktig?")
Så nu kommer jag börja skriva om vårt liv här, så som det var tänkt från början. Direkt från hjärtat, både det dåliga, det bra, om uppfostran, träning och kurser. Ja, om allt helt enkelt!
Så nu börjar vi om, från ruta 1. Imorgon kommer ni kunna bärja följa oss mer i vår vardag! 😊 Och jag kommer även ta upp lite som hänt undertiden det varit tyst här! (Men uppdateringarna kommer ju såklart ske när Sammie sover, för när han är vaken så gäller allt fokus på han!)

Och imorgon är planen att grabben och jag ska träna mer på koppelpromenad, ha på selen mer och öva lite kontakt och passivitet! Så jag ska försöka dokumentera det jag kan själv utan att det distraherar träningen från oss. Jag är ju hemma med han själv på dagarna nu då Ante jobbar så det blir ju liite svårare då att filma våran träning!😅 Men jag ska göra mitt bästa!

Vi hörs imorgon kompisar!😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229