Nytt tillskott i familjen

Okej, den där rubriken kanske borde klassas som ett clickbate.🤷🏼‍♀️ Men det hindrar inte de faktum att vi blivit daghusse och dagmatte till världens sötaste lilla gofis!😍 Min fasters lilla dvärgschnauzer Mimmi!

Det är så sjukt att ha en valp här hemma igen och dessutom en valp som är heeelt tvärt emot de Sammie var som liten. Hon är en sån valp som man får läsa om när man googlar valp på problem. En typ, "lägg handen och smek valpen när den bits så blir det en mysstund och valpen somnar"
Gjorde vi så på Sammie bet han hårdare😂
Plus att denna tös kryper upp i ena knä och somnar😭❤ Den känslan är magisk.

Om vi säger såhär, jag har alltid varit lite emot att skaffa en hund till medans Ante är tvärtom. Igår efter att Mimmi varit här så hade jag god lust att ringa tillbaka till min uppfödare igen och höra mig för!😂 Men ja. Det får vänta. Tills Belle är äldre och tills vi flyttat till större hus med stor tomt🙌🏼

Så just nu får vi nöjja oss med Mimmi på dagarna ibland!

Jag måste säga det, FAN vad säker man är i rollen att ta hand om en valp nu än när Sammie var liten. Signaler man ser nu vet man vad det betyder och kan agera därefter istället för att tro att hunden är förstörd 4 life! tex, Mimmi börja bita mot däckena när vi gick med vagnen. Hade det varit med Samie så hade jag fått dödsångest och tänkt att "jaha ja nä nu kommer han jag jaga barnvagnar 4life," Och säkert försökt träna det där å då.
Nu däremot. Kan jag läsa av hundar på ett annat sätt. Så jag tog upp henne och gick in och la na i sin bur. 5sek senare slocknade hon. Alltså övertrött.
När jag ser henne, hur snabbt hon blir övertrött och hur mycket hon faktiskt sover, så inser jag hur lite sömn Sammie fick som valp.
Vi skulle ha hjälpt han somna betydligt oftare än vad vi gjorde.. menmen. Finns 1000 saker jag önskar att vi kunde göra om gällande han men, det går ju som inte. Så nu får vi jobba utifrån där vi är nu🙈

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
Bloggande4barnsmamma
Bloggande4barnsmamma,
Söööööt!
Så Sammie är er hund... har undrat vad Lappen Sammie står för🤗
nouw.com/bloggande4barnsmamma
petersdottter
petersdottter,
Jaaa precis! Tanken var att den skulle handla om honom mest, men det vart istället hela livet som kom med😅 Har försökt tagit bort namnet "Lappen Sammie" överallt nu och ersatt det med Petersdottter. Står det Lappen Sammie någonstans vad du kan se?😄
nouw.com/petersdottter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229