När barnet sover länge

Bellan körde en lång sovstund förut. Från 14:25-16:50, vilket är såå bra för hon behöver verkigen all aömn hon kan få. Dock så hade jag föredragit om hon körde sina långa sovstunder på förmiddagen/lunch istället för eftermiddag då vi får skjuta på läggningen. Någonstans så känns det dumt att försöka lägga ett piggt barn?

Jag fick även mycket gjort medans hon sov. Städade upp här hemma och satt i soffan och gjorde ingenting. Haha, alltså hon sov faktiskt så pass länge att jag satt och längtade tills hon skulle vakna. Gick in i sovrumme och kikade flera gånger "nämen oj råkade du vakna nu när mamma kom in? inte det.. nehe.." 😅

Sen hängde vi på golvet och filten medans pappis (Ante) for och handlade gotta inför imorgon🤤 Alltså jag längtar så sjukt mycket, ni anar inte.
Simba kom även och joinade oss där på golvet och jag fick några riktigt härliga bilder på han och Bellan!😍😂

Det ser verkligen ut som om att Belle har dragit världens fredagsfräckis för Simba😂 Underbara barn och djur. Älskar att djuren inte är störd över hennes existens, båda lägger sig brevid henne stundtals och vill mysa❤ Men det gäller ju såklart att vara med så att hon inte råka dra någon av dom i pälsen eller riva dom. Så det kanske blir annorlunda sen när hon kan börja röra sig, att dom håller sig mer undan.. Vem vet. Simba tror jag kan göra det, Sammie lär älska att ha någon att leka med på hans nivå😅 Så ja, det gäller att vara med.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229