Min helg i bilder

Heej!

Haha alltså shit vad hände?
I inlägget innan så skrev jag väl att jag var tillbaka igen? Jag "var tillbaka" och skulle minsann hålla igång bloggandet! Det var fan vinter och snö ute vafalls😅 Meen ja, nu blev det ju som det blev. Tappade motivationen och kände mest press över att blogga, ta bilder osv. MEN nu ska det bli ändring på det. För det är sommaaaaar och min motivation för att ta bilder har kommit tillbaka! Så glad. Och jag älskar att kunna gå tillbaka och minnas, se bilder men framförallt få tillbaka dom känslor jag haft när jag skrivit. Så jag hoppas verkligen att jag håller igång det här nu, både för det, men även för att jag har så sjukt mycket att dela med mig av gällande mitt liv😍

Så här kommer min helg, hemma i mitt älskade Ånge❤

Vi kom till Ånge i fredagskväll och då hann vi inte göra så mycket. Jag låg ute på inglasningen och spelade Marioparty medans Ante kollade fotboll inne med mamma typ.😅

Lördagen däremot, OJOJOJ säger jag bara. Vilket jävla väder! Strååålande sol och varmt som tusan. Vi låg i Löke (i stugan) heeela dagen och bara mådde gott. Sammie var även världens duktigaste hund, han låg lös och myste i skuggan, varvat med att han badade med syrrans kid. Han hade en vattenskål och alla hans leksaker samlade runt honom där på sin skuggplats och han fick även massa goben att tugga i sig, så han hade det riktigt gott😊 Vi hade även hans nya kylväst på ett tag, men tog av den rätt snabbt då vi ansåg att det var bättre att han fick lufttorka efter allt bad.

Och medans vi låg där och mös så vart jag så jäkla sugen på sommartårta, så mamma hjälpte mig göra en Himmelsk jordgubbstårta med Lemonurd när vi kom hem sen😍 Plus att vi gjorde glutenfri botten till. Så. Jävla. Gott.

Innan vi fikade så tog jag även med Sammie ut och plockade en fin bukett sommarblommor som fick pryda bordet. Sommaren är verkligen här på riktigt nu❤

Sen låg jag och Ante ute på inglasningen hela kvällen och spelade Marioparty och åt tårta😅, så jäkla bra dag❤

Söndag, hemgångsdagen.
Jag hade så höga förhoppningar om den här dagen då gårdagen var så jäkla fin. Så dumt alltså😅
Först var det sol, sen tokmulet, och "kallt" samt blåsigt som attans. Vart så opepp. Meen, vi bestämde oss för att göra det bästa av dagen ändå, så det vart att vi beslöt oss för att gå upp till Ranklevern. Men det var det sämsta jävla beslutet vi fattat på länge.

Solen kom fram (jag hade klätt mig för blåst), det vart skitvarmt och det blåste INGENTING i skogen vilket resulterade i att vi vart uppätna av mygg😫 Så vi vände efter halva vägen.. Det var gick verkligen INTE. Just bara för myggjävlarna, hade det inte varit för dom så hade man ju kunnat klätt av sig och stannat och vila mer. Sammie var redan trött sedan igår så han behövde vila en del på uppvägen (Jag också för den delen, ehe), vilket inte gick för myggen. Så ja ni fattar, det gick inte helt enkelt.
Såå vi åkte till Löke för bad. Ja alltså jag badade, dom andra två krukorna tittade på. Det ser verkligen ut som om att jag tycker att det är skitkallt MEN, det var verkligen inte det.
Det var så jäkla skönt att svalka ner kroppen efter all svett jag hade lagrat där innanför kläderna😁

Efter det drog vi hem till farmor och Sten för en mysig fikastund på deras inglasning❤

JUSTJA, hittade även världens coolaste Filaväska i förrådet hemma som jag fick ta med hem😭❤ Love it. Retro och grejer.

Men ja, på återseende!👋🏽

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229