Mardrömmar från Hell

Alltså fyfaaaanaAn vad jag har sovit dåligt inatt.
Det känns som om att så fort jag la igen ögonen för att sova så satte mardrömmarna igång..

Jag drömde såklart om söndag, och ALLT som kan gå åt helvete med den dagen, gick åt helvete.
Allt från att bagaren lämnat blå grädde på tårtfatet till att inte grädden var färgad alls. Alltså det kanske låter som en bagatell men för mig var det fan fruktansvärt! Jag har sånt jäkla kontrollbehov och sån ambition när jag ska greja med sånt här.
Så Ante sa imorse att han hade vaknat inatt av att jag slog och sparkade i madrassen, så han undrade vad jag var förbannad på i sömnen😅
Nä fyfan. Har nästan ångest över söndagen nu och den där jävla tårtan.

Inte nog med att jag drömde om söndagen så drömde jag även om min förlossning..
Jag hade fått bristnignar längst ner på maggen som jag faktiskt var stolt över!
Men sen alltså. Jag kom inte ihåg själva förlossningen efter att jag fött barn och någon Ali skulle ta in mig i ett rum för att berätta. Men jag kunde inte höra vad han sa!!!
Jag var så himla ledsen över att jag missade min egen förlossning. Sen så skulle jag börja amma två dagar senare men då var bebis lika stor som min 6årige systerson typ😭 Alltså. Jag vart så ledsen över att min bebis inte var lika liten som alla andrad nyfödda. Och jag tyckte det kändes så märkligt att amma ett sånt stort barn!!

Så aa.. Svinbra natt. Eller.
Grät, var förbannad och hade drömångest omvartannat. Haha, vad fan är det som händer?

När jag slutat jobbet idag iallafall så ska det hem och grejas. Ska hinna med att städa gästrummet innan vårt finbesök kommer ikväll, baka, rensa rabatter, damsuga, torka, tvätta och klippa gräset typ.. Som tur är så är vi ju faktiskt två stycken hemma som hjälps åt, så det lär nog inte gå allt för långsamt😊 Bara inte jag blir sådär supertrött som jag kan bli ibland efter jobbet..😴 Då är det ju bara stackars Ante som får jobba❤

All in black👆🏽

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Fina fina 🖤💫 många kramar!! 🥰
nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229