Hemkomsten

När vi hämtade Sammie så hade vi inte bara vår katt Simba hemma, utan även mamma och pappas katter Lucifer och Jayson..
Det hade oroat oss från dag 1.
- Hur skulle katterna reagera? Och framförallt Simba som ska bo med Sammie. Tänk om han skulle hata honom? Bli olycklig? Känna sig osidosatt?
Vi hoppades på det värsta helt enkelt.
Och tänk så fel vi hade!!😍

Ingen katt flydde, reste ragg eller visade någon form av aggressivitet mot honom. Utan dom var alla väldigt nyfikna på honom!😊

Det har kännts så himla bra att Simba har slagit sig till ro med situationen. Jag önskar dock att han kunde vara lite mer "hård" med Sammie. Liksom verkligen visa att "det där är fan inte okej!". Han ör liite väl mesig tycker jag haha! Får man ens säga så nu när allt är så bra?😅
När Sammie börjar hoppa på Simba så fräser han inte, utan han brukar antingen lägga sig på rygf och mjaua, eller så slår han till Sammie med tassen! jag tror dock inte att han har några klor ute när han gör det för Sammie tar bara det hela som en lek!😳 Kanske är vanligt? vad vet jag.

Justja! Vi gick en promenad med Sammie i kvarteret innan vi gick in. Gissa vad jag lyckades göra? Han sprang ju omkring en del och det var glashalt ute.. Jag snubblade och hamnade med ett ben i luften, totalt i obalans. Så jag var livrädd att jag skulle sätta ned foten på honom och mosa han. Så jag snodde runt i luften och lyckades istället träffa han i huvudet med min svävande fot!😭 Så han pep till och backade undan. Alltså.
Kul start på vår relation liksom. Jag tänkte att jag måste ha spräckt skallen på han och att han snart skulle lägga sig ner och börja krampa.
Men han hade glömt bort det så fort vi gick in som tur var!❤

fiffan, dom är så ömtålig dom små liven.

Detta var alltså första kvällen!👆🏽❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229