Gravidvecka 24💕

Heej!

Nu Ă€r jag och lillpyret i vecka 23 och jag mĂ„ste sĂ€ga att det hĂ€r Ă€r den vĂ€rsta veckan hittilsđŸ˜©
58,6% Àr nu avklarat och det Àr 116 dagar kvar till BF.

đŸ‘¶đŸ»Bebisstatus:
Bebis Ă€r nu ca 28cm lĂ„ng och vĂ€ger ca 565g i början av denna vecka och runt 665g i slutet av veckan. Man kan likna bebis med en cantaloupe eller majskolv.đŸŒœđŸˆ ​Vita blodkroppar har börjat att bildas som ska hjĂ€lpa bebis att bekĂ€mpa infektioner och lungorna fortsĂ€tter att utvecklats och balanssinnet har bildats vilket gör att bebis troligtvis kan kĂ€nna om det vĂ€nder sig eller ej.

Bebis ÀÀÀlskar dessutom att slĂ„ kullerbyttor inne i magen, vilket kĂ€nns😅 Nu kan man verkligen se rörelserna pĂ„ utisdan av maggen.
Jag Ă€lskar det, att bara ligga och titta pĂ„ magen som hoppar och far❀

đŸ€°đŸŒMammastatus:
Ja, hur Àr det med mig egentligen? Just nu, förjÀvligt.
Jag har fÄtt fruktansvÀrt ont mellan brösten, i bröstbenet typ. Det kÀnns verkligen som om att nÄgon har tryckt ihop hela bröstkrogen. Eller som att jag har trÀningsverk mitt i bröstbenet!
Det Ă€r sĂ„ illa att jag inte ens kan andas in ordentligt utan att det gör ontđŸ˜„
Mamma trodde att det kunde vara bröstbrÀnna, det Àr tydligen som halsbrÀnna fast det sitter i bröstkorgen. SÄ jag har druckit hur mycket vatten och bikarbonat som hellst, men, det blir fan inte bÀttre.. Jag lÀste att det Àven kunde vara revbensfÀsten som börjat töjjas/slÀppa sÄ man kanske kan gÄ till en naprapat?
Jag vill inte ringa mvc, Àr 100% sÀker pÄ att dol kommer sÀga "ja sÄ kan man fÄ" "normala gravidkrempor", "ta det hÀr lÀkemedlet" osv..
Men jag fÄr se, sitter det i lÀngre sÄ kommer jag behöva ta kontakt med dom ÀndÄ. Kan fan inte ha det sÄhÀr.
Idag fick jag tom gÄ hem frÄn jobbet, inte bara pga bröstsmÀrtorna, utan jag kÀnde mig sÄ svag och borta i skallen, yr och nÀstintill svimfÀrdig.
NÀr jag kom hem sÄ la jag mig i soffan typ direkt. Ante gjorde lunch och sen sov jag tills nu typ.
SmÀrtan i bröstet Àr kvar och jag kÀnner mig fortfarande yr och tung. NÀst intill illamÄende.
SÄ vi fÄr se hur det hÀr gÄr.

NĂ„gon som varit med om liknande?❀


Jag kan Ă€ven tillĂ€gga att jag jag nu officiellt Ă€r en lĂ€ckare😂 Är jag vĂ€ldigt kissnödig, vilket jag Ă€r typ helatiden och nyser eller asgarvar, sĂ„ kan det hĂ€nda att jag lĂ€cker haha! Ja, kiss lĂ€cker ur min vjj.

SĂ„ nu kör jag knipövningar varje dag nĂ€r jag sitter pĂ„ toa, fyfan. TĂ€nk hur det ska bli sen😂


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229