Det blir en dag på stranden

Heej på er!❤

Alltså guuud vilken dag vi har haft på stranden idag☀️🌴
Jag hade lite panik efter igår då det kändes så jäkla tråkigt på någotvis att bara ligga vid poolen en hel dag.. Jag är van vid strandäventyr på dagen och pool på eftermiddagen när man kommer hem.
Så gissa om jag har stormtrivts idag eller!!

Vi promenerade ner de ca 700m till stranden tidigt imorse efter frukosten (vilket var tur för det fylldes på med folk allt eftersom). Vi låg inte där många hundradelar, om vi ens la oss ner? Innan vi tog oss ner i vattnet. Det var såååå svalkande och skönt, man blev riktigtriktigt sval när man varit i ett tag, vilket var skönt mot den heta solen.

Sen fick vi lite panik för vi insåg att vi kanske behövde ta tag i att ta ut penga snart (hade bara 50 euro uttaget innan) då det kan vara nice att köpa lunchen ute när man ändå är på stranden.
Men vi hade råd med att köpa typ världens godaste och toastade kyckling-bacon-majo-baguette ur en strandkiosk en bit bort från där vi låg. ALLTSÅ JAG DÖR SÅ GOD😍 längtar tills imorgon då vi ska dit igen.

Älskar verkligen hur vi gjore idag. Man kliver upp tidigt (innan 08) och äter frukost, upp på rummet och cillpackar det som som ska med på stranden. Vandrar ner på stranden, tar plats, badar, solar, solar och badar, äter nå gott och repiterar stegen innan tills klockan blir typ 16-17. Då går man tillbaka till hotellet och badar pool innan dusch, insmörj och göra sig iordning för middag!
Vi kommer käka på hotellet idag med då det skulle vara bla moussaka (som jag velat testa), souvlaki och nån parmesanrevioli!🥰 och massa annat.

Men imorgon ska vi ta oss ut på "stan" och käka. Vi gick ju en kvällsrunda där igår och spanade in lite av det som fanns och det fanns en del mysiga och festliga ställen som vi fick sug på att testa!

Men nu ska jag smörja in mig och svida om till klänning. Sen blire äntligen middag med min älskling!!❤❤

Ser ni hur jävla fin han är eller? Världens bäst Ante!🥰 Vi behövde verkligen den här semestern. Bara att få komma bort från ALLT och bara ha tid för varandra. Jävlar vad mysigt det är. Och jävlar vad vi ska ge oss själva tid för varandra efter att bebis kommit💕

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229