Dessa val

Jag satt och läste igenom bipacksedeln för min nya antidepressiva medicin igen och såg något som jag helt hade glömt bort.
"En vanlig biverkning är ökad matust och viktuppgång"
Jag hade helt glömt bort det och förstår verkligen nu varför jag är mer sugen på saker (även när jag är proppmätt).
Det kan ju också förklara varför jag plötsligt känner mig så stor och uppsvälld, så nu måste jag börja bromsa in innan man blir tjejen som folk säger "Men gud vad Annelie har gått upp i vikt!" om. I don't wanna be that girl.
Så från och med idag så ska jag skriva ner allt jag äter och hålla mig till eventuell frukost (äter sällan frukost då jag oftast inte har någon matlust på morgen), lunch och middag. Vatten däremellan eventiellt ett bra "mellanmål" som typ en morot eller nått. Gosh, vad är det som händer. Varför måste allt alltid vara ett val?? Antingen så är jag smal men deprimerad och ångestfylld eller tjock och lycklig? Eller som ett annat val jag också måste göra med min kropp, tjock med bröst eller smal planka. Haha. Mina bröst är faktiskt riktigt fina nu och jag älskar dom, men tittar jag på bilder sen jag var smalare så är som BETYDLIGT, mindre. Lika fina i formen. Fast mindre. Varför kan man bara inte få allt??😂

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229