Dagen vart räddad

Hej kompisar👋🏽

Kul inlägg innan va? Alltså jag var så himla sur över att vi sov bort halva dagen. Det kändes bara så onödigt att ens göra någonting alls av det lilla som var kvar men Ante fick mig ändå att göra mig iordning och hänga med ut till Birsta. Vi skulle ju ändå åka ut och titta på barnvagn.
Muttrandes och fortfarande bitter över sovfjaskot satte jag mig i bilen, surade på Ante gjorde jag med (stackarn) fast han bara ville komma iväg och göra något kul. Jag var så säker på att jag inte ens skulle bli pepp av att gå in i butiken.

Meeen så fort vi klev in och fick hjälp av vääärldens trevligaste tjej så var allt bortblåst och nu ÄR VI MED VAGN!!😭❤❤ Barnvagnen + babyskyddet och skötväska är nu klart!! Vagnen blev en Emmaljunga, skötväskan lika så och babyskyddet är från Britax. Ska visa och skriva mer om alla prylar sen när vi hämtat allt (varför vi valde dom osv).
Bästa är att allt finns i butiken så det är bara att ringa när dom ska montera ihop vagnen för hämtning❤

Efter det for vi hem, bytte om och drog ut till skogs! Vart ingen svamprisotto men vi körde Hitta ut istället!👌🏽 4 kontroller hann vi med, då klockan var ganska mycket när vi for så ville vi hinna hem i någorlunda rimlig tid och göra middag men skogsvägarna vi hittade idag var bara såå fina, riktigt blandat från lummiga stigar till öppna hyggen💕

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229