Birsta idag igen

Hej på er💖

Ja som rubriken lyder så vart vi "tvugna" att fara ut till Birsta idag igen. Jag kände att jag hade energi när jag slutade så hade planerat att ta en lite längre promenad med Sammie senare ikväll och då behöver man ju nya löpartights!🤷🏼‍♀️
Nä men seriöst, jag behöver faktiskt nya tights. Mina gamla som jag hade innan jag vart preggo är så låga i midjan, så jag måste hålla på och dra upp dom var 3dje meter typ. Inte bekvämt.
Så vi drog in på Stadiumoutlet då Ante skulle också ville shoppa lite nytt, men jag hittade inga löparbyxor med hög midja.. Bara träningstights och dom håller inte ihop allt lika bra, if you know what I mean😅 Så får beställa ett par istället.
Hittade dock en jäkligt nice jack-tröjgrej som fick följa med hem istället!

Jag var även in på Arken Zoo en sväng för att shoppa lite nytt gotta till Sammie medans Ante satt kvar i bilen med honom. Det var dumt. Att jag gick in själv alltså. För egentligen så skulle jag in för att handla ett par specifika ben som han gillar. Meeeen jag kom ut med dom benen (såklart) + 2 andra ben + godis + en ny flytväst + 2 myntaleksaker och godis till Bimbim🙈

Ante sa direkt när jag kom ut "Alltså du kan fan inte gå in i en butik och handla själv" Han har ju rätt egentligen. Han refererade nog även till igår när jag var in på Plantagen. Skulle in själv för att handla 2 pelargoner. Kom ut med 3 pelagoner och 2 lycktor i olika storlekar.. Haha, alltså jag fattar inte vad det är med mig. Men jag är (oftast) duktig när Ante är med, då handlar jag typ det vi ska ha med små små undantagsfall. Men är jag själv, då går jag typ bananas😂 Kanske för jag inte har någon som hindrar mig med mina impulsköp?
Dock så måste det tilläggas att det sällan är själva sakerna är på impuls, dom har jag oftast tänkt på att köpa ett bra tag, men att det inte kännts rätt innan. Flytvästen och lyktorna är faktiskt bra exempel på det dom har jag tänkt köpa såå länge. Men jag tror det är själva tillfället jag köper sakerna som blir lite impulsiva då det bara kommer till mig att "NU. IDAG SKA DOM KÖPAS"

Men äh, What's a girl gonna do🤷🏼‍♀️
Det är ju nödvändiga prylar liksom😁

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Låter ju som en fin dag 😃
nouw.com/evelinarou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229