Sådan undgår du orange hår // cool it down

Hair//Beauty


Hvis du er den type der ikke er vild med at dit hår får et orange/gylden skær, så vil jeg råde dig til at læse videre, for det bliver kun bedre her fra.

Jeg har nu i et par uger ikke kunne få hænderne ned over en Silver Shampoo fra Fanola. I know det er en silver shampoo, what’s the big deal. The deal is, at lortet virker! :D Men jeg har nu fundet en anden shampoo fra Fanola som skulle kunne fjerne det orange i håret. Hvis du er i gang med at gå fra mørk til lyst hår, er det nogle orange steps som man gerne vil igennem uden det er orange/varmt at se på håret.

Derfor er det fedt med en Blå shampoo som er komplementær farve til orange og kan derfor minske det orange skær i håret. So let’s see what Fanola no Orange can do!


Måden jeg bruger shampooen på er i 3 enkelte steps.

  1. Vask håret med shampoo, for at vaske snavs ud af håret og for at produktet bedre virker.
  2. bland vand og Fanola No Orange med hinanden kom i håndklæde tørt hår. Lad det indvirker i 15 minutter.
  3. Vask igen efter med Fanola No Orange, kur og conditioner for at få et lækkert hår.


Her under til Venstre kan du se før billedet og til højre kan du se efterbilledet.Forskellen er så fin, alt det orange/varme farve er inde af håret og må mere den bliver brugt jo mindre kan man se det orange. MEN husk venner overforbrug er ikke godt, det kan gøre håret blåt. Det vaskes ud, så man skal ikke være bange ;)
Jeg er lige så vild med No Orange som No Yellow fra Fanola, de kan virkelig deres shit.


Det var hvad jeg havde til jer her på bloggen, håber i har det godt der ude. ses ;)


- Peter Holt.


Lige et styilngs billede.

Krøllerne er lavet med produkter fra Eleven Australia. Miracle hair treatment, som er en leve in kur med varmebeskyttende, giver pleje og fugt til håret. I Want Body Texture spray som giver struktur til håret og sidst men ikke mindst Dry Powder Volume Paste som er en voks til hårrødderne der giver lækker volumen, der holder hele dagen og kan rodes i.


Synes godt om

Kommentarer

ANETTE ADRIELLA
,
Hej Peter 😊 Jeg har med stor interesse læst ovenstående artikel og har købt Fanola no orange. På flasken står der, at shampooen skal sidde i håret 1 - 5 min., men du skriver 15 min. og blandet med vand. Er det fordi det tager mere af det orange på den måde? Jeg har også læst et sted, at man ikke skal bruge både shampooen og kuren, hvis man har fint hår. Hvad mener du om det? På forhånd tusind tak og bedste hilsener fra Anette