NICCI WELSH // KURSUS


Kursus! 😃 Det her har jeg glædet mig til i virkelig lang tid! Som i virkelig lang tid!

Som sagt har Mette min dejlige Chef, hende jeg kalder salon mammi ❤ givet os et mega fedt kursus på Nicci Welsh Makeup Academy. Det er for vildt, altså Nicci Welsh, hun er altså mega sej, inde for Hår & Makeup. Så jeg havde store forventinger til kurset.

Vi ankom til kurset tidlig søndag morgen efter en vild morgen (klip her) og selve lokalet var overvældende. Meget simpelt, stilrent, lyst og åbent. Nicci Welsh Makeup Academy er lavet til at kunne ændres. På den måde at alt kan flyttes på for at kunne være alsidig til fotoshoots og til Academy eleverne. Vild fascinerende.

Men vi blev mødt af den sødeste pige Nini som var vores underviser den søndagen. Jeg havde lidt håbet på at det var Nicci, sorry Nini, du er og bliver fantastisk og efter din undervisning er har du fået forvildt mange plus point i min bog. Men man tænker at det er Nicci der underviser når man lige høre om det.

Men som sagt tog Nini os gennem en skøn rejse. Hun viste os en lækre måder at føntørret håret op i lækre store naturlige krøller. og hvordan vi kan lave de flotteste #Skandiwaves en flot opsætning og hvordan man laver effekten af fingerfald men med et stylingjerne fra GHD.

Jeg har en masse lækre billeder fra vores dag som jeg synes i skal se inden jeg afslutter 😉Oven for kan i se naturlige krøller lavet med GHD føntørre som det første. Det næste i ser er #Scandiwaves som er lavet med et fladjern fra GHD. Men for at det hele kan fungere skal der selvføgelig bruges produkter, ellers holder det ikke. Og har har vi brugt produkter fra Oribe, som er et mærke du kun kan købe ved frisøren.

Til alle stylinger har vi brugt vi følgende produkter for at give et super fedt hold.

Først Foundation Mist, som er en spray conditioner som fugter giver glans og forbereder håret til styling. Det næste produkt som kom i håret er en mousse, vi brugte i bunden og længder. Grandiose Hair Plumping Mousse, som giver håret en fantastisk volumen og struktur. den efterlader håret tykker, mere fyldigt og vildere, hvor lækkert er det lige? I lidt af længderne og spidserne brugte vi en Supershine Light Moisturizing Cream, som er et produkt der giver glans blødhed og anti-friz. Elsker Anti-friz!

Til at style færdig brugte pigerne og jeg Aprés Beach Wave and Shine Spray. Denne spray giver det lækreste beach look! Det er så lækkert. Man kan ikke få nok at beach looket. Jeg er vild med det.


Men vi skal videre 😉 Det næste look som i ser her under er noget der ligner fingerfald, som man ville kalde det hvis det var lavet i vandolation. Det er det ikke men istedet er det lavet med et krøllejern fra GHD. Det fede ved krøllejernet er at det er keramisk og ikke et metal krøllejerne, og det er super fedt at arbejde i og det varmer helt fantastisk! Det står på min ønskeseddel til jul!

Det var pisse svært men det ser super lækkert og nemt ud.Som i kan se bestod vi alle og fik dejlige diplomer. Vi havde en super fantastisk dag, og Nini var så super fantastisk til at undervise og dejlig hjælpsom, hvis det ikke lige fungerede. Hun er sgu dygtig og er så glad for at hun fik banket lidt lækker styling tips ind i knolden på mig. Tak til hende og alle tøserne for en vidunderlig søndag.

Uhh!! og tak til Oribe Danmark for den lækre Goodiebag 🙌

Håber i havde en lige så god weekend, og får en lige så god weekend. Ses Venner 😉

Synes godt om

Kommentarer