Mens dogma


Så for pokker! nu har jeg tiden til at informere jer, der har lyst, om hvordan en super fed tur jeg havde på Verdens Bedste Herre Klippe Kursus MENS DOGMA! Hvis du har fulgt lidt med på bloggen har jeg fået en super fed gave af min salon Mamma (klik her). Men lad mig endelig komme igang med at fortætte.

Turen startede søndag den 10 sep. hvor jeg tog toget hjem til min dejlige veninde Marie. Hun havde været så skøn at tilbyde mig at bo hos hende de 14 dage kurset stod på. Jeg havde godt fortalt hende at jeg nok kun sov der fordi selve kurset stod på fra kl. 8 om morgenen til kl. 20 om aften. Men anyways turen der over fik så fint og jeg fandt hurtig hjem til Marie.

Nu til det rigtigte eventyr! Jeg kom tidligt ind til Carl's Barber Shop på indre Østerbro mandag morgen. 1. Fordi jeg ikke var sikker på hvordan jeg kom der ind. Men fandt det med hjælp fra min lille iPhone. 2. Jeg kan godt lide at være i god tid, når nu jeg kan 😄

Den første dag blev vi mødt af Jan Lauritsen som er manden bag DOGMA kurserne. Han fortalte om hvordan forløbet kom til at foregå, og at vi kunne forvente vi ville være trætte og udkørte, og kurset var benhårdt! Og efter de ord gik vi i militær træning.I får lige en oversigt om hvordan dagene var:

 • Mandag: Stilhistorie og Teori. (instruktør: Jan)
 • Tirsdag: Klip på øvelseshoved. (Instruktør: Martine)
 • Onsdag: Teori, Klip på øvelseshoved og model jagt. (instruktør: Jan)
 • Torsdag: Klip på Øvelseshoved (instruktør: Jan)
 • Fredag: Klipning på modeller (instruktør. Jan)
 • Lørdag: Klipning på modeller (instruktør: Martine)
 • Søndag: Klipning på modeller (instruktør: Martine)
 • Mandag: Teori (analyser klipninger) og klip på øvelsehoved. (instruktør: Jan)
 • Tirsdag: Klipning på øvelseshoved og Klipning på Modeller. (instruktør: Jan)
 • Onsdag,:Klipning på øvelshoved og model jagt. (instruktør: Jan)
 • Torsdag: Teori, Klipning på øvelses hoved og Klipning på modeller. (instruktør: Æske)
 • Fredag: Undervisning, Teori og Klipning på modeller. (instruktør: Jan)
 • Lørdag: Klipning på modeller (instruktør: Martine)
 • Søndag: Klipning på modeller og afslutning! (instruktør: Jan)


Som i kan se har der ikke rigtig været tid til at slappe af. De 14 dage har har jeg og de andre på kurset klippet, sovet og drømt om at klippe. Og sådan har alle dage været.

Den første uge gik meget med at lære at klippe håret i des primære form, men også med at få styr på at klippe saks over kam. Hvorimod den anden uge gik meget med at klippe hårets sekundære form, styling, analyse af håret. og maskin klip.

Jeg har taget nogle billeder af nogle af de modeller jeg har klippet, dog ikke dem alle sammen fordi til tider var tiden knap, og så har det ikke lige være det første man tænkte på.Jeg har slet ikke tal på hvor mange klipninger jeg kom igennem, men shit det var sjovt, udfordrende og fedt at lære så meget på så kort tid. Jeg er så lykkelige over at jeg har fået den her mulighed for at dygtiggøre mig af verdens bedste chef, hende jeg stolt kalder Mammi Mette.

Men også dybt taknemmelig at have været på kursus ved Jan Lauritsen som er en knald dygtig frisør, super cool og mega passioneret omkring sit arbejde. Ham og hans team er top professionelt og tæskedygtige!

De uger har været en drøm og det er kun blevet bedre af at de andre deltagere på kurset er blevet nogle fede venner og kollegaer i en anden by. Vi har haft nogle super fede tider og hjulpet hinanden der hvor vi kunne.

Jeg har taget lidt billeder af afslutningen på hele eventyret og så vil jeg ellers runde af.Den fedeste oplevelse længe, det var så trist at tage afsked med alle instruktørene Jan, Marine og Æske. Men lige så trist at tage afsked med alle mine dejlige nye venner! Dem savner jeg allerede, vi havde det fedeste sammenhold.

Men det var nu dejligt at komme hjem i sin egen seng til min skønne mand efter 14 dages hårdt slid.

Det var alt for nu. jeg elsker min kæreste overalt på jorden - Ses venner 😉


Synes godt om

Kommentarer