MENS DOGMA // Før fødselsdagsgave


Det er min fødselsdag om 4 dage, og jeg har fået en af gaverne på forhånd. En lækker ferie til USA. Men nu har min skønne salon mama, givet mig hvad jeg følere er min før fødselsdags gave. Mette har givet mig et 14 dags intens kursus i at klippe herre hår.

Kurset hedder Mens Dogma og er et kursus som er udviklet af Jan Lauritsen. Det er en benhård boodcamp på 14 dage. Træningen er intensiv og starter kl. 8 om morgenen og slutter kl. 20 om aftenen. Det blive så hårdt! men jeg tror det bliver mega fedt!

Jeg har fået nogle parpire af Mette, som jeg har læst i gennem nu, og det er for vildt det her kursus hun sender mig på. Jeg skal klippe 25-35 mannequiner, og finde 75 modeller på gaden som jeg skal have klippet på de 14 dage jeg har i københaven, Såvidt jeg har forstået. Mine hænder kommet til at bløde, men det er det hele vær! Kæft jeg glæder mig!

Den her intense bootcamp indeholder alt! konsultation, diagnose, produktvejledning, tekniske og håndværks færdigheder, at klippe maskulinform i alle længder, styling og klipning på tid. Det er for vildt, jeg kan mærke det her bliver godt.Jeg har lige lurret på hvor det ligger, og vi skal være i Carl's Baber Shop på Rosenvængets Allé i København Ø. De omgivelser oser bare af maskulinitet, barber shop teamet ser ud til at være total gennemført, ud fra de billeder jeg har set på nettet. 😄

jeg er så glad fot at Mette sender mig på det kursus og jeg kan vitterligt ikke vente til det bliver den 12. september! Jeg er spændt og nervøs på den gode måde!

Men nok mest nervøs for om jeg kan finde 75 herre modeller som jeg kan klippe. Hvis du kender nogle eller selv mangler en herreklip til september er du altid velkommen til at kontakte mig!


Venner jeg håber i har en lige så fed og overraskende dag som jeg, ses der ude 😉

Synes godt om

Kommentarer