Hvordan gik konkurrencen?


Jeg undskylder på forhånd for de kommende stave/tastefejl. Men håber i kan bære over med mig.

Det har bare været en helt vanvittig dag! Som startede i morges kl. 9 og nu er endt for 2 timer siden. Lang dag men, hvor har den været sjov!

Jeg og en af mine klasse kammerater Cille, har idag givet alt hvad vi havde! Vi meldte for ca. et halvt års tid siden til Årets Elev Team (Å.E.T) som er en skole konkurence for alle frisør elever fra andet grund forløb til syvende hoved forløb.

Det er en konkurence, hvor man skal bære sammen 2&2 i 4 discipliner. En dametrend klip, en herre trend (engelsk stilklip), langthår’s frisering og formføntørringen bombage. Alle Teams der stillete op skulle selv sørge for hår, makeup, tøj, musik, udsmykning og finde deres eget tema.

Cille og jeg havde valgt at vores tema skulle være Coachella. Ørken Festivallen alle kender for deres fede stylinger, den vilde musik og deres artistiske udtryk.
Måden vi fordelt arbejds opgaverne på var som følgesvende:
Cille - dame trend & bombahe. Peter - langthår’s frisering & engelsk stilklip.

Som sagt gik konkurrencen for sig idag og jeg har et par lækre billeder til jer her så i kan se vores flotte arbejde! 🤗🎉Det var lidt billeder af alt dagens hårre slid!

Cille og jeg har haft utallige søvnløse nætter! Og generalprøven gik så dårligt at jeg græd mig selv i søvn i onsdags! Min langthår’s opsætning sad slet ikke sammen! Der var ingen nåle der sad fast og det var rigtig ahelvedes til!

Men formanden det var alle tårnede værd!

Ikke bare vandt vi for årets bedste catwalk som var en præmie på 3000,- produkter fra GOLDWELL. Men vi vandt fandeme også anden pladsen som er en saks til en værdig af næsten 4000,-

Hvad fanden sker der! Jeg var så mund lam at da jeg fik stukket mikrofonen i hovedet knækkede stemmen fordi jeg var så overrasket og mundlam. Jeg havde slet ikke regnet med det her men selvfølgelig håbet på det.

Da vi først meldte os til håbede vi bare på en prime men det er er for sygt!

Men intet af det her kunne landesorg gøre uden vores dejlige mester. Men salon mamma Mette! Og Cilles mester Gurli!

Ud over vores dejlige mestre har jeg en masse skønne sponsore der skal nævnes! Jeg vil så gerne takke Gitte fra Oribe Hair Care Denmark! Og de skønne produkter uden dem ville væres stylinger ikke være muligt.
Takke Quint for lån af tøjet til vores lækre herre model!

Og en sidste tak til min dejlige veninde Malene Schmidt for at hjælpe med makeuppen!

Tak til alle mine modeller der har været med til træningen uden jer var det ikke muligt!


CILLE! 1000 tak for at du ville have den her fede oplevelse med mig! vi har været igennem en mega fed rejse! Med en masse forskellige følelser! Vi har grædt, grint været sure i momentet men altid fundet en fælles løsning!
TAK TAK TAK CILLE!

Det var alt for mig! Sov godt! Tak for iaften

- Peter HoltSynes godt om

Kommentarer