Friske Farver!

Fun//Personlig


Jeg har nogle af de sødeste klassekammerater, og jeg har fået min søde veninde/klassekammerat Helena til at give mit hår en frisk og ny farve inden vi slutter vi skole.

So Let’s Get Started.Gennem det par uger har jeg nu haft lyserødt/(Wella Nu-dist pink) hår, hvilket jeg har været glad for, men nu skal der ske lidt nyt. Så hvad skal der ske? jo nu skal du bare høre.

Planen for den nye farve er at det skal være lilla, men ikke for hidsigt i farven. Derfor har jeg valgt at blande pure violet, Nu-Dist Pink og en lille smule tomorrow clear.

Create farcerne fra Wella kan tilføjes på håret i både tørt og vådt hår, alt efter hvordan/hvor god dækkeevnen og holdbarhenden skal være. Jeg synes personligt de er lettere at gå jævnt fordelt i et håndklædetørt hår, hvilket er det vi gjorde. Så lad os se hvor længe farven holder.

Men ta’ et kig på efter billederne her under.Jeg er vild med den nye farve, og er så glad for den! lige nu håber jeg aldrig den går ud 😝 eller men jeg får nok en anden ide senere.. haha.. Hvem hved hvad det næste bliver.

Hvad synes i om farven? er det for meget? 😜

Go’ fredag og go’ weekend der ude. Det var alt her fra, over and out.

- Peter Holt

p.s. Tak for hjælpen søde Helena!


Synes godt om

Kommentarer