Design projekt // Done!


Så bloggen, nu er tiden til at fortælle om dagen, hvor jeg færdiggjorde mit design projekt. Og hvilken dag det var. Jeg havde ihvertfald fut under fødderne og der skete en masse!

Dagen havde jeg planlagt på den måde at min skønne model Sofie skulle være ind i salonen kl. 14. Her skulle hun have den helt store forvandling. Hun skulle igennem en klipning og have farvet håret af 2 omgange. Efter farven skulle hun styles med hår, makeup og et lækkert pinup look.

Efter forvandlingen som jeg kalder det, havde jeg fået fat i en af mine super dygtige fotograf venner, Christian, som med glæde ville hjælpe til med nogle lækre billeder. Det er så fedt!

Til projekt skulle jeg have Sofie stylet som en moderne udgave af en pinup girl. Så det har jeg tænkt mig at give mit bedste forsøg på at gøre.

Men lad os starte med klipningen. Som I kan se på billederne nedenunder har Sofie en masse tussede længder så jeg startede med at give hende en solid klip, men endte med at give den en lille runding, altså en diagonal vinkel tilbage. Og er du vimmer det gjorde en himmel til forskel, hendes hår blev så lækkert og sundt at se.Jeg havde en idé om at hendes hår skulle være i en mat farve, da det er meget nutidig. Det er dog ikke en farve hun skal giftes med, forstået på fen måde at den gerne skulle vaskes ud efter nogle uger.

Men inden den kom i, fik jeg lige lysnet Sofies hår med balayage teknikken. Her brugte jeg wella's freelights blegning, med colorbord og penslede effekterne ind. Det var det første step.

Andet step var at få en masse lækker lyserøde og lilla effekter i håret. Her brugte jeg 2 forskellige wella instamatic farver; pink dream og muted mauve. Farven blev det lagt ind ruder, hvis man kan sige det. Forestil jer et ruder kort, den slags ruder 😉 Først en pink dream, derefter en muted mauve, pink igen og muted.

Og I kan se lidt billeder af processen og farve resultatet her under.Farven blev så flot og Sofie synes det var så fedt. Dog vil jeg tilføje at farverne er en smule kraftigere i virkeligheden end på billederne. Men det ser også lækkert ud på billeldet 😉

Når.. Vi var ikke færdige her, nu kommer stylingen. Jeg havde valgt at bruge en klassisk pinup girl hestehale som inspiration. Her friskede jeg den op, ved at byggen den op med fletninger. Jeg havde 5 fletninger. 1 fra midten af nakken og 2 på hver side.

Jeg havde så ondt af Sofie, da hun sad med hovedet ned i mega lang tid for at få fletningerne til at fungere. Men jeg er også super glad for at hun havde tålmodeighed. Hun var seriøst for sej, hun sagde ingenting til det og holdt bare ud. Jeg samlede fletningerne en høj hestehale.

Pandehåret blev krabbet med et mini krabjern og touperet til den store guld medalje for at give det en lækker fylde. Jeg friserede det tilbage og fik det lagt. Håret blev integreret i hestehalen.

For at skjule elastikkerne der holder hestehalen, brugte jeg en lille tot af håret der blev snoet rundt om. Enden af håret blev herefter skjult i hestehalen. Kæft det lyder indviklet, det var ikke så slemt.

Hestehalen blev krøllet op med Babyliss krøllejern, og tourperet efterfølgende for at høre den ekstra høj. Den fik en ortenlig omgang Oribe dry texture spry. Som giver godt hold, men holder håret levende. I stedet for at sætte det fast og gøre det slapt med hårlak.

Sofie fik en lækker make up. Her fik hun en markeret eyliner og pink læber. Selvføgelig fik hun også en lækker foundation og blev high ligthet der hvor hun skulle, lidt på kindbenene og næsen. Hagen blev fremhævet og brynene blev tegnet op.

Alle produkterne ses her under, samt 2 stemningsbilleder.

Dagcreme: i-tint extra light // Conciler: i-conceal extra light // Bronzer: i-broncer // Kinderrødt: i-glow ice pop // eyeliner: i-open & i-smouder chocolate // mascara: Extended Play Lash // Læbestift: i-pout pink

Hvis du er interesseret i nogle af produkterne, er det kun et kilk væk 😉


Nu skal vi se resultatet!! og jeg er stolt af at vise jer mit arbejde med hjælp fra min søde model Sofie og fotograf Christian. Take a Look! 😃Jeg er simpelthend så stolt af resultatet og det blev lige som jeg ville have det!

Hele denne proces har været en kamp, med planlægning, finde den rette model, looket og alt hvad der hører til. Det var så udfordrene, hårdt og der var dage jeg havde lyst til at give op. Men hold nu kæft jeg er glad for resultatet, og glæder mig til min næste projekt!

Jeg kan slet ikke takke Sofie nok for at være med på alle mine ideer, og Christian for at stå til kl. lort for at tage de her lækre billeder!


Det var alt for denne omgang, vi ses venner! 😃

Synes godt om

Kommentarer